Advocaat De Valom

Behoefte aan een professionele advocaat in De Valom die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat De Valom verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Valom – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat De Valom gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat De Valom
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Valom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwagerbosch, Twijzelerheide en Zwaagwesteinde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Valom

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in De Valom? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in De Valom te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in De Valom te vinden in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in De Valom. Wegens deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in De Valom die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Valom
 • Ontslag aanvechten in De Valom
 • Personen- en Familierecht advocaat De Valom
 • Arbeidsrecht advocaat De Valom
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Valom
 • Strafrecht advocaat De Valom
 • Letselschade advocaat De Valom
 • Ondernemingsrecht advocaat De Valom
 • Civielrecht advocaat De Valom
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Valom

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Valom

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in De Valom een goed besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in De Valom kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in De Valom. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook meestal een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in De Valom is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit De Valom

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio De Valom

Om de juiste persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in De Valom. Advocaten in De Valom zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in De Valom. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in De Valom grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Valom

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in De Valom. Je kunt een jurist in De Valom immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in De Valom een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in De Valom de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Valom?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Valom.

Letselschade advocaat De Valom

Een letselschade advocaat in De Valom kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in De Valom je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in De Valom is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in De Valom vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Valom.

Letselschade advocaat De Valom zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Valom zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Valom

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in De Valom in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in De Valom terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in De Valom te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Valom.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Valom en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Valom

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Valom. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in De Valom wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Valom? Een geschikte gegadigde vinden is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in De Valom echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Valom in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Valom in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Valom

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Valom

Dreigend ontslag afgewend

22 augustus 2022

Dankzij mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robert Veenstra

Voelt vertrouwd

19 augustus 2022

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Geweldig!

- Cindy Smits

Forse compensatie bij letsel

11 augustus 2022

- Richard Visser

Eind goed, al goed

2 augustus 2022

Na lang afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Marc Driessen

Prima advocaat gevonden

27 juli 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Peter Hermans

Juridische assistentie was plezierig

24 juli 2022

Geholpen door een prof die enorm met me meeleeft, geweldig aangenaam.

- Martine Bos

Royale schade-uitkering gekregen

14 juli 2022

- Arjan Willemsen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

6 juli 2022

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Petronella van den Bosch

Door raad en daad bijgestaan

28 juni 2022

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Na aanvragen offertes gauw ontvangen*
Vlug de offertes gekregen en een juiste advocaat gevonden.

- Lisette Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Valom

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/