Advocaat Noardburgum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Noardburgum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Noardburgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Noardburgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Noardburgum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Noardburgum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noardburgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwagerbosch, Twijzelerheide en Zwaagwesteinde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noardburgum

Als je een advocaat in Noardburgum zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Noardburgum een vervelende. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Noardburgum een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Noardburgum is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Ook is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het uitzoeken van een goede advocaat in Noardburgum een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Noardburgum je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noardburgum
 • Ontslag aanvechten in Noardburgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Noardburgum
 • Arbeidsrecht advocaat Noardburgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noardburgum
 • Strafrecht advocaat Noardburgum
 • Letselschade advocaat Noardburgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Noardburgum
 • Civielrecht advocaat Noardburgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noardburgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noardburgum

Een regionaal advocatenkantoor in Noardburgum kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Noardburgum inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans wenselijk, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Noardburgum is dat je altijd nog een persoon in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Noardburgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Noardburgum

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Noardburgum te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Noardburgum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Noardburgum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Noardburgum je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Noardburgum, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noardburgum

Een jurist in Noardburgum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Noardburgum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noardburgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noardburgum.

Letselschade advocaat Noardburgum

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Noardburgum je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Noardburgum je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Noardburgum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Noardburgum vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noardburgum.

Letselschade advocaat Noardburgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noardburgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Noardburgum

Heb je een geschil met je werk of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een slim idee om offertes aan te vragen bij de diverse advocatenkantoren in de regio. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Noardburgum. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Noardburgum die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is immers wel enorm prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noardburgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noardburgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noardburgum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Noardburgum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Noardburgum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Noardburgum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Noardburgum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noardburgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noardburgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noardburgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noardburgum

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

26 mei 2024

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Bart Vos

Geen nummer, humane behandeling

21 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Erik Hendriks

Netjes geregeld

13 mei 2024

Vlug de geschikte persoon getroffen, fijn!

- Martinus Brouwer

Door raad en daad bijgestaan

10 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Daniëlle van Leeuwen

Procedure gewonnen!

1 mei 2024

Door mijn geweldige jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Nancy van den Broek

Heb dankzij mijn advocaat een uiterst keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

21 april 2024

- Guido Maas

Eindelijk

19 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Bram Maas

De advocaat was hoogst bereikbaar

8 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Marco Willems

Rechtelijke raadgeving

31 maart 2024

Duidelijk vakkundige advocaat getroffen. Dat hielp geweldig.

- Kelly Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noardburgum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/