Advocaat Den Andel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Den Andel die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Den Andel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Den Andel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Den Andel gezocht?

Een advocaat in Den Andel vinden

Advocaat Den Andel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Andel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westernieland, Eenrum en Mensingeweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Andel

Als je een advocaat in Den Andel zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Den Andel een nare. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Den Andel een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Den Andel en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het uitzoeken van een handige advocaat in Den Andel een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je expeditie naar een praktische advocaat in Den Andel. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Andel
 • Ontslag aanvechten in Den Andel
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Andel
 • Arbeidsrecht advocaat Den Andel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Andel
 • Strafrecht advocaat Den Andel
 • Letselschade advocaat Den Andel
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Andel
 • Civielrecht advocaat Den Andel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Andel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Andel

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Den Andel een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Den Andel kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Den Andel. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Den Andel is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Den Andel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Den Andel

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Den Andel die je ook kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Den Andel.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Den Andel te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Den Andel je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker wanneer de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Den Andel, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Andel

Een jurist in Den Andel mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Den Andel verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is daarom belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Andel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Andel.

Letselschade advocaat Den Andel

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Den Andel je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Den Andel helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Den Andel is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Den Andel vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Andel.

Letselschade advocaat Den Andel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Andel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Den Andel

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een goed plan om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Den Andel krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel erg prettig voor bij juridische affaires.

Aansluitend hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Andel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Andel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Andel

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Andel. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Den Andel wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Andel? Een goede kandidaat vinden is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Den Andel echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Andel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Andel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Andel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Andel

Vakkundige jurist

8 november 2023

Gauw de passende man gevonden. Bedankt!

- Ruben Mol

Scheiding tot fatsoenlijk einde gebracht

3 november 2023

Dankzij mijn jurist geen problemen gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Jacobus van Wijk

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

25 oktober 2023

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Bart de Groot

Echtscheiding goed begeleid

13 oktober 2023

Ingewikkelde schikking goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Bastiaan Timmermans

Goed begeleid van begin tot einde traject

3 oktober 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Evelien van der Heijden

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

27 september 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Maaike Meijer

We zijn persoonlijk begeleid

20 september 2023

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Marleen Jansen

Hele zaak vakkundig begeleid

16 september 2023

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sabine van de Veen

Prima advies gekregen!

10 september 2023

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Rutger de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Andel

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/