Advocaat Mensingeweer

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Mensingeweer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Mensingeweer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Mensingeweer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Mensingeweer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Mensingeweer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mensingeweer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westernieland, Eenrum en Pieterburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Mensingeweer

Indien je een advocaat in Mensingeweer zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Mensingeweer een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Mensingeweer vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Mensingeweer en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Tevens is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Mensingeweer een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je fors in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Mensingeweer. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Mensingeweer
 • Ontslag aanvechten in Mensingeweer
 • Personen- en Familierecht advocaat Mensingeweer
 • Arbeidsrecht advocaat Mensingeweer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Mensingeweer
 • Strafrecht advocaat Mensingeweer
 • Letselschade advocaat Mensingeweer
 • Ondernemingsrecht advocaat Mensingeweer
 • Civielrecht advocaat Mensingeweer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Mensingeweer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Mensingeweer

Een advocatenkantoor in Mensingeweer heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Mensingeweer helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Mensingeweer heb je altijd een persoon die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Mensingeweer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Mensingeweer

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Mensingeweer, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Mensingeweer zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Mensingeweer. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Mensingeweer grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Mensingeweer

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Mensingeweer. Je kunt een jurist in Mensingeweer wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Mensingeweer niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Mensingeweer kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Mensingeweer uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Mensingeweer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Mensingeweer.

Letselschade advocaat Mensingeweer

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Mensingeweer wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Mensingeweer te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Mensingeweer die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Mensingeweer.

Letselschade advocaat Mensingeweer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Mensingeweer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Mensingeweer

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Mensingeweer. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische zaken.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Mensingeweer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Mensingeweer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Mensingeweer

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Mensingeweer zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Mensingeweer te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Mensingeweer is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Mensingeweer behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Mensingeweer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Mensingeweer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Mensingeweer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Mensingeweer

Geen nummer, humane behandeling

6 november 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Arie Huisman

Eind goed, al goed

31 oktober 2023

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Jan Schipper

Rechtszaak tot een goed einde

27 oktober 2023

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Steven van den Bosch

Forse vergoeding bij letsel

15 oktober 2023

- Robin van de Ven

Echtscheiding goed begeleid

2 oktober 2023

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Astrid Scholten

Meest vakkundige raadsman van Holland

25 september 2023

Klikte onmiddellijk goed en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Tessa de Haan

Domweg voortreffelijk

24 september 2023

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Nathalie Evers

Echte deskundige in rechtsgebied

15 september 2023

Mijn jurist had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Marianne de Leeuw

Immer bereikbaar voor aanvragen

8 september 2023

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Natasja Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Mensingeweer

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/