Advocaat Driehuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Driehuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Driehuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Driehuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Driehuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Driehuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driehuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zuidschermer, Stompetoren en Grootschermer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Driehuizen

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Driehuizen zoekt, je over het algemeen niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Driehuizen een vervelende. Desondanks wil je een handige advocaat in Driehuizen vinden. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Driehuizen en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het zoeken van een handige advocaat in Driehuizen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Driehuizen je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Driehuizen
 • Ontslag aanvechten in Driehuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Driehuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Driehuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Driehuizen
 • Strafrecht advocaat Driehuizen
 • Letselschade advocaat Driehuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Driehuizen
 • Civielrecht advocaat Driehuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Driehuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Driehuizen

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Driehuizen regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Driehuizen kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Driehuizen. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier graag juridisch advies wil hebben over deze specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Driehuizen is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Driehuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Driehuizen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Driehuizen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Driehuizen. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Driehuizen. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Driehuizen jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Driehuizen

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Driehuizen. Je kunt een jurist in Driehuizen immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Driehuizen een optie.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Driehuizen uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Driehuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Driehuizen.

Letselschade advocaat Driehuizen

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Driehuizen je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Driehuizen assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Driehuizen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Driehuizen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Driehuizen.

Letselschade advocaat Driehuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Driehuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Driehuizen

Als je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Driehuizen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Driehuizen heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Driehuizen te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Driehuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Driehuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Driehuizen

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Driehuizen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Driehuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Driehuizen is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Driehuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Driehuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Driehuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Driehuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Driehuizen

Juridisch gewoon goed

29 mei 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Niels van Dijk

Heel erg bekwaam

25 mei 2024

Mijn advocaat had overduidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Diana Bakker

Rechtelijk gewoon top

14 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Wouter Veenstra

Eind goed, al goed

6 mei 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Eva Hoekstra

Professionele en ervaren

29 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Mark van der Heijden

Top raadgeving gekregen!

25 april 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Jacobus Koster

Geen nummer, humane behandeling

15 april 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Kim de Ruiter

Dreigend ontslag tegengegaan

7 april 2024

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Ruud van de Velde

Grote schade-uitkering bij letsel

2 april 2024

- Sjoerd de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Driehuizen

Klaver Advocaten B.V.

Ritsevoort 2
1811 DN Alkmaar
Nederland

072 511 3273
http://www.klaver-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Kiewitt

Kennemerstraatweg 117
1814 GE Alkmaar
Nederland

072 540 2722
http://kiewittverhoevenadvocaten.nl/

Kool Advocatuur

Luttik Oudorp 62
1811 MZ Alkmaar
Nederland

072 760 0128
http://www.kool.nu/