Advocaat Ursem

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Ursem die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ursem verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ursem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ursem gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ursem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ursem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zuidschermer, Stompetoren en Oterleek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ursem

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Ursem? Het vinden van de beste advocaat in Ursem is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de beste advocaat in Ursem te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Met deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ursem die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ursem
 • Ontslag aanvechten in Ursem
 • Personen- en Familierecht advocaat Ursem
 • Arbeidsrecht advocaat Ursem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ursem
 • Strafrecht advocaat Ursem
 • Letselschade advocaat Ursem
 • Ondernemingsrecht advocaat Ursem
 • Civielrecht advocaat Ursem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ursem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ursem

Een advocatenkantoor in Ursem heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Ursem inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ursem heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ursem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ursem

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Ursem te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Ursem staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het verstandig om diverse advocaten in Ursem te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Ursem je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Ursem, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ursem

Een jurist in Ursem is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Ursem niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Ursem, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is derhalve raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ursem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ursem.

Letselschade advocaat Ursem

Een letselschade advocaat in Ursem kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ursem je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ursem is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Ursem vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ursem.

Letselschade advocaat Ursem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ursem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ursem

Heb je een dispuut met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Ursem krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Ursem die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Hierna is een consultgesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ursem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ursem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ursem

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ursem zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ursem te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ursem is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Ursem veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ursem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ursem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ursem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ursem

Aanrader!

29 mei 2024

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Marije Hendriks

Convenant overeengekomen

23 mei 2024

Convenant was snel afgehandeld. Super!

- Marinus de Leeuw

De advocaat was zeer bereikbaar

15 mei 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Nicole van den Heuvel

Inhoudelijk en professioneel.

11 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Johannes van de Velden

Advocaat met kennis

30 april 2024

Ontzettend goed juridisch raad op maat gehad. Dit hielp enorm.

- Nienke Janssen

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

25 april 2024

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Bas Smit

Uitblinker in zijn specialisme

17 april 2024

Met mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letselschade.

- Paulus de Koning

Vakkundig en ervaren

7 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Robertus Peeters

De raadsman was erg bereikbaar

1 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Chantal van Vliet

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ursem

Sieval Advocaten

Theo
Th. van Doesburgweg 4B
1703 DL Heerhugowaard

072 781 0000
http://www.sievaladvocaten.nl/

Busch Advocatenkantoor – familierecht advocaat

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar
Nederland

072 792 0077
http://www.buschadvocatenkantoor.nl/

Groot & Riezebos

Th. van Doesburgweg 6
1703 DL Heerhugowaard
Nederland

072 576 0880
http://www.grootriezebos.nl/