Advocaat Duizel

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Duizel die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Duizel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Duizel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Duizel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Duizel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duizel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bergeijk, Luijksgestel en Riethoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Duizel

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Duizel zoekt, je over het algemeen niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Duizel als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Duizel vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Duizel en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Ook huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Duizel een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Duizel je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Duizel
 • Ontslag aanvechten in Duizel
 • Personen- en Familierecht advocaat Duizel
 • Arbeidsrecht advocaat Duizel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Duizel
 • Strafrecht advocaat Duizel
 • Letselschade advocaat Duizel
 • Ondernemingsrecht advocaat Duizel
 • Civielrecht advocaat Duizel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Duizel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Duizel

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Duizel regelen een juiste optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Duizel kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Duizel. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier graag juridisch raadgeving wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Duizel is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Duizel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Duizel

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Duizel, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Duizel zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Wanneer je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Duizel. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Duizel hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Duizel

Een jurist in Duizel is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Duizel niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Duizel verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Duizel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Duizel.

Letselschade advocaat Duizel

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Duizel je begeleiden. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een overige aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Duizel je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Duizel is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Duizel vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Duizel.

Letselschade advocaat Duizel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Duizel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Duizel

Als je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Duizel in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Duizel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daardoor is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Duizel.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Duizel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Duizel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Duizel

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Duizel zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Duizel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Duizel is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Duizel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Duizel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Duizel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Duizel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Duizel

Juridisch gewoon goed

27 april 2024

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Petra Smit

Onverwachts een forse schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor veel minder.

16 april 2024

- Roel Kramer

Razendsnel een vakkundige prof

10 april 2024

Na de offertes razendsnel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Johannes de Boer

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

31 maart 2024

Echt ontzorgd door mijn raadsman tijdens scheiding.

- Nienke van den Broek

Door raad en daad bijgestaan

27 maart 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Na aanvragen offertes meteen ontvangen*
Vlug de offertes gehad en een juiste advocaat gevonden.

- Sharon Kuipers

Geen nummer, humane behandeling

18 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Claudia Veenstra

Zeer tevreden met onze raadgever

14 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Nienke van de Berg

Dreigend ontslag tegengegaan

5 maart 2024

Dankzij mijn raadsman het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Arie Blom

Zoals bedacht

25 februari 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Ilse de Bruin

Uitgelichte advocatenkantoren uit Duizel

Knegtmans Advocaten & Mediators

Eijkereind 75
5571 EB Bergeijk
Nederland

0495 725 850
http://www.knegtmansadvocaten.nl/

SMART Advocaten

Luchthavenweg 81
012
5657 EA Eindhoven

040 284 1172
http://www.smartadvocaten.nl/

Strijp advocatuur

Freddy van Riemsdijkweg 4
5657 EE Eindhoven
Nederland

040 251 6030
http://strijpadvocatuur.nl/