Advocaat Echten

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Echten?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Echten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Echten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Echten gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Echten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Echten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Echtenerbrug, Oosterzee en Bantega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Echten

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Echten zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Echten een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Echten vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Echten is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Derhalve is het kiezen van een goede advocaat in Echten een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je fors in je zoektocht naar een praktische advocaat in Echten. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Echten
 • Ontslag aanvechten in Echten
 • Personen- en Familierecht advocaat Echten
 • Arbeidsrecht advocaat Echten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Echten
 • Strafrecht advocaat Echten
 • Letselschade advocaat Echten
 • Ondernemingsrecht advocaat Echten
 • Civielrecht advocaat Echten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Echten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Echten

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Echten regelen een juiste optie is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Echten kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Echten. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Echten is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Echten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Echten

Om de passende personen in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Echten. Advocaten in Echten zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Echten. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Echten jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Echten

Een jurist in Echten mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Echten niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Echten, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Echten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Echten.

Letselschade advocaat Echten

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Echten wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Echten te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Echten om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Echten.

Letselschade advocaat Echten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Echten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Echten

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Echten in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Echten heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Echten te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Echten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Echten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Echten

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Echten. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Echten hebben bij dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Echten? Een geschikte gegadigde opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Echten echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Echten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Echten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Echten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Echten

Juridische begeleiding was fijn

26 augustus 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Arie van Leeuwen

Juridische raadgeving

17 augustus 2022

Voelbaar deskundige jurist getroffen. Dat hielp zeer veel.

- Ruud Smeets

Onverwachts een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

14 augustus 2022

- Paulus Prins

Dreigend ontslag tegengegaan

1 augustus 2022

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Annemieke de Ruiter

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

31 juli 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Jan van Leeuwen

Begeleiding was persoonlijk

19 juli 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Zeer tevreden met het proces.

- Evelien van de Velden

Scheiding uitstekend geregeld

16 juli 2022

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Björn Brouwer

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

4 juli 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Natasja Kuipers

Scheiding super geregeld

30 juni 2022

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Linda van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Echten

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/