Advocaat Oldeouwer

Behoefte aan een top advocaat in Oldeouwer die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oldeouwer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oldeouwer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Oldeouwer gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Oldeouwer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldeouwer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Echtenerbrug, Oosterzee en Echten bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldeouwer

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Oldeouwer? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Oldeouwer is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Oldeouwer. Vanwege deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oldeouwer die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldeouwer
 • Ontslag aanvechten in Oldeouwer
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldeouwer
 • Arbeidsrecht advocaat Oldeouwer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldeouwer
 • Strafrecht advocaat Oldeouwer
 • Letselschade advocaat Oldeouwer
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldeouwer
 • Civielrecht advocaat Oldeouwer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldeouwer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldeouwer

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oldeouwer inschakelen een goede keuze is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Oldeouwer kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oldeouwer. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens altijd een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Oldeouwer is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Oldeouwer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oldeouwer

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Oldeouwer te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Oldeouwer.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Oldeouwer te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Oldeouwer je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een correct aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Oldeouwer, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldeouwer

Een jurist in Oldeouwer mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Oldeouwer niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Oldeouwer, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldeouwer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldeouwer.

Letselschade advocaat Oldeouwer

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Oldeouwer wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Oldeouwer te traceren. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Oldeouwer om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldeouwer.

Letselschade advocaat Oldeouwer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldeouwer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oldeouwer

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oldeouwer in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Oldeouwer heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oldeouwer.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldeouwer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldeouwer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldeouwer

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldeouwer. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Oldeouwer wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldeouwer? Een geschikte gegadigde treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Oldeouwer echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldeouwer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldeouwer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldeouwer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldeouwer

Snel een kundige prof

29 augustus 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die exact wist wat mijn kwestie nodig had.

- Franciscus Bos

Hoge compensatie bij letselschade

26 augustus 2022

- Michel Koster

We zijn persoonlijk bijgestaan

18 augustus 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het proces. Erg tevreden met het traject.

- Jasper Mulder

Persoonlijk bijgestaan

8 augustus 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Jelle Smeets

Afhandeling was super

5 augustus 2022

De afhandeling gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Martinus van de Velden

Advocaat met verstand

28 juli 2022

Voelbaar deskundige raadsman getroffen. Dat scheelde enorm veel.

- Bart Vermeulen

Goed begeleid van start tot einde traject

22 juli 2022

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het geding. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Jan Meijer

Super verlopen

12 juli 2022

Had binnen korte periode een mooie aanbieding op maat, geweldig!

- Vanessa Driessen

Prima geregeld.

7 juli 2022

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Arie Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldeouwer

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/