Advocaat Edam

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Edam die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Edam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Edam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Edam gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Edam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Edam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oudendijk, Hobrede en Purmer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Edam

Indien je een advocaat in Edam zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Edam een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Edam vinden. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Edam en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Hiernaast is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Edam een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Edam je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Edam
 • Ontslag aanvechten in Edam
 • Personen- en Familierecht advocaat Edam
 • Arbeidsrecht advocaat Edam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Edam
 • Strafrecht advocaat Edam
 • Letselschade advocaat Edam
 • Ondernemingsrecht advocaat Edam
 • Civielrecht advocaat Edam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Edam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Edam

Een regionaal advocatenkantoor in Edam kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Edam helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewild, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Edam heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Edam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Edam

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Edam te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Edam staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Edam te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Edam je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een geschikt aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Edam, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Edam

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Edam. Je kunt een jurist in Edam namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Edam niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Edam een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Edam de procesvoering echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Edam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Edam.

Letselschade advocaat Edam

Een letselschade advocaat in Edam kan je begeleiden om een treffende claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Edam helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Edam is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Edam vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Edam.

Letselschade advocaat Edam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Edam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Edam

Als je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Edam in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Edam heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Edam.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Edam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Edam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Edam

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Edam. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Edam hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Edam? Een juiste gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Edam echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Edam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Edam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Edam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Edam

Uitblinker in zijn discipline

3 juli 2024

Via mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Cindy van der Linden

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

26 juni 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Grandioos!

- Jacqueline de Graaf

Een prof die snapt waar die het over heeft

19 juni 2024

Gauw de juiste man ontdekt. Bedankt!

- Kevin Visser

Domweg uitstekend

10 juni 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Bianca Jacobs

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

2 juni 2024

Dankzij mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Jeroen van den Broek

Eenvoudig perfect

26 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo fijn zou zijn.

- Petrus Koning

Individueel bijgestaan

24 mei 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Nathalie Blom

Eindelijk

15 mei 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Tessa de Bruin

Kennis van regelgeving

5 mei 2024

Zoals gehoopt, enorm kundig.

- Gerrit van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Edam

Yvonne Welter Advocaten B.V.

Gildeplein 17
1445 GP Purmerend
Nederland

0299 671 757
http://www.wyadvocaten.nl/

Abma Schreurs Lawyers Notaries

Waterlandlaan 52
1441 MP Purmerend
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/

Amica Advocatuur

Aambeeldstraat 2BB
1135 GC Edam
Nederland

0299 315 454
https://www.amica-advocatuur.nl/