Advocaat Eefde

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Eefde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Eefde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Eefde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Eefde gezocht?

Een advocaat in Eefde vinden

Advocaat Eefde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eefde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Steenenkamer, Empe en Wilp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eefde

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Eefde? Het vinden van de perfecte advocaat in Eefde is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Eefde te zoeken in het flinke aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Eefde. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Eefde die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eefde
 • Ontslag aanvechten in Eefde
 • Personen- en Familierecht advocaat Eefde
 • Arbeidsrecht advocaat Eefde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eefde
 • Strafrecht advocaat Eefde
 • Letselschade advocaat Eefde
 • Ondernemingsrecht advocaat Eefde
 • Civielrecht advocaat Eefde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eefde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eefde

Een regionaal advocatenkantoor in Eefde kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Eefde helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Eefde is dat je natuurlijk een individu in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Eefde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Eefde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Eefde, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Eefde. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Eefde. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Eefde overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eefde

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Eefde. Je kunt een jurist in Eefde wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Eefde niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Eefde kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Eefde de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eefde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eefde.

Letselschade advocaat Eefde

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Eefde je bijstaan. Dit kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Eefde assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Eefde is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Eefde vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eefde.

Letselschade advocaat Eefde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eefde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Eefde

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is natuurlijk een goed plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bureaus in de regio. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Eefde krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je bovendien gegarandeerd van competent advies op maat.

Dan hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eefde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eefde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eefde

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Eefde zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Eefde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Eefde is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Eefde flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eefde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eefde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eefde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eefde

Een professional die snapt waar hij het over heeft

24 februari 2024

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Dankjewel!

- Annemarie Kuiper

Immer bereikbaar voor aanvragen

14 februari 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Eric Vos

Geding keurig begeleid

4 februari 2024

Professionele support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt!!

- Vanessa Bos

Verstand van regelgeving

26 januari 2024

Zoals gewenst, erg kundig.

- Nienke Vermeulen

Eind goed, al goed

15 januari 2024

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Elizabeth Scholten

Prima raadgeving gekregen!

11 januari 2024

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Kelly van Loon

Jurist met verstand

5 januari 2024

Voelbaar kundige advocaat gevonden. Dat hielp geweldig.

- Björn Huisman

Zoals verwacht

27 december 2023

Aanbieding was goed.

- Jacoba van de Wal

Goede juridische ondersteuning

21 december 2023

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Tom Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eefde

Ubink Rijs Advocaten

IJsselkade 15
7201 HC Zutphen
Nederland

085 485 7244
http://www.ubinkrijs.nl/

Nieuwstad Advocaten

Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
Nederland

0575 746 024
http://www.nieuwstadadvocaten.nl/

Hogeman Dooijeweerd Advocaten

Burgemeester Dijckmeesterweg 35
7201 AK Zutphen
Nederland

0575 511 771
http://www.hd-advocaten.nl/