Advocaat Elim

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Elim die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Elim verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Elim – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Elim gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Elim
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Elim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuwlande Coevorden, Nieuwlande en Hollandscheveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Elim

Zoek je een professionele en passende advocaat in Elim? Het zoeken van de perfecte advocaat in Elim is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de beste advocaat in Elim te vinden in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Met deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Elim die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Elim
 • Ontslag aanvechten in Elim
 • Personen- en Familierecht advocaat Elim
 • Arbeidsrecht advocaat Elim
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Elim
 • Strafrecht advocaat Elim
 • Letselschade advocaat Elim
 • Ondernemingsrecht advocaat Elim
 • Civielrecht advocaat Elim
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Elim

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Elim

Een regionaal advocatenkantoor in Elim kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Elim inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Elim is dat je natuurlijk een individu in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Elim

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Elim

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Elim te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Elim.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Elim te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk contrast tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Elim je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Elim, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Elim

Een jurist in Elim mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Elim niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Elim verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Elim?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Elim.

Letselschade advocaat Elim

Wellicht denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Elim voor je te laten starten, maar dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Elim te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Elim die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Elim.

Letselschade advocaat Elim zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Elim zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Elim

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Elim. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je altijd gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Naderhand is een gesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Elim.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Elim en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Elim

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Elim zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Elim te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Elim is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Elim allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Elim in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Elim in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Elim

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Elim

Zeer content met onze raadsman

20 september 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Esther Sanders

Dreigend ontslag afgewend

14 september 2022

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Richard de Koning

De raadsman was hoogst bereikbaar

10 september 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel fijn.

- Willem Martens

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

31 augustus 2022

Mijn advocaat had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Iris van den Heuvel

Proces netjes begeleid

25 augustus 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Arie de Groot

Echtscheiding tot fatsoenlijk einde gekregen

21 augustus 2022

Dankzij mijn raadsman geen problemen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Marije de Vos

Heel erg bekwaam

10 augustus 2022

Een echte professional ontdekt. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Elizabeth Smit

Kei in zijn vakgebied

6 augustus 2022

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was substantieel, dankzij mijn advocaat!

- Leonie Jansen

Kei in zijn discipline

25 juli 2022

Via mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen blessure.

- Klaas Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Elim

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/