Advocaat Nieuwlande

Wil jij een professionele advocaat uit Nieuwlande die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuwlande verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nieuwlande – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwlande gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nieuwlande
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwlande, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuwlande Coevorden, Elim en Geesbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuwlande

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Nieuwlande zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak gaan advocaten gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Nieuwlande als een extra drempel ervaren kan worden. Toch wil je een passende advocaat in Nieuwlande vinden. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Nieuwlande is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Tevens is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Nieuwlande een belangrijke taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een handige advocaat in Nieuwlande. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwlande
 • Ontslag aanvechten in Nieuwlande
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwlande
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwlande
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwlande
 • Strafrecht advocaat Nieuwlande
 • Letselschade advocaat Nieuwlande
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwlande
 • Civielrecht advocaat Nieuwlande
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwlande

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwlande

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Nieuwlande regelen een geschikte optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Nieuwlande kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Nieuwlande. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch advies wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nieuwlande nuttig voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwlande

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nieuwlande

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Nieuwlande te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Nieuwlande staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het goed om allemaal advocaten in Nieuwlande te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Nieuwlande je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm van belang, zeker indien de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Nieuwlande, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwlande

Een jurist in Nieuwlande mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Nieuwlande niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Nieuwlande uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwlande?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwlande.

Letselschade advocaat Nieuwlande

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Nieuwlande wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Nieuwlande te treffen. Het moet zeker wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Nieuwlande om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwlande.

Letselschade advocaat Nieuwlande zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwlande zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuwlande

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Nieuwlande in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nieuwlande terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Nieuwlande.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwlande.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwlande en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwlande

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwlande. Uit elkaar gaan is uiteraard over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Nieuwlande wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuwlande? Een geschikte gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Nieuwlande echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwlande in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwlande in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwlande

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwlande

Allerbeste raadsman van het land

27 mei 2024

Klikte meteen fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Ruud Prins

Competent en vakkundig.

19 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Dave Janssen

Domweg voortreffelijk

13 mei 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Michael de Boer

Echtscheiding goed begeleid

11 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Roel Verhoeven

Erg tevreden met onze raadsman

2 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Mark Driessen

Eindelijk

27 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Maaike van der Meer

Vakkundige raadsman

16 april 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Dankjewel!

- Sjoerd de Leeuw

Scheiding ging correct

9 april 2024

Door mijn raadsman geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Pieter Kuiper

Gewoon fatsoenlijk

2 april 2024

Fantastische advocaat, zoals ik had gewenst.

- Judith van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwlande

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/