Advocaat Ens

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Ens die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Ens gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kraggenburg, Luttelgeest en Marknesse bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ens

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Ens? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Ens te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Ens te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Ens. Wegens deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ens die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ens
 • Ontslag aanvechten in Ens
 • Personen- en Familierecht advocaat Ens
 • Arbeidsrecht advocaat Ens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ens
 • Strafrecht advocaat Ens
 • Letselschade advocaat Ens
 • Ondernemingsrecht advocaat Ens
 • Civielrecht advocaat Ens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ens

Een advocatenkantoor in Ens heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ens helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd verlangd, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Ens is dat je doorgaans een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ens

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ens, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ens. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Wanneer je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Ens. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Ens jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ens

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Ens. Je kunt een jurist in Ens namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Ens mogelijk.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ens verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ens.

Letselschade advocaat Ens

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ens je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ens je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ens is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Ens vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ens.

Letselschade advocaat Ens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ens

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ens in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Ens heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ens.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ens

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ens. Scheiden is uiteraard over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Ens wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ens? Een juiste gegadigde opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Ens echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ens

Geen nummer, humane behandeling

27 augustus 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Sander van de Brink

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

16 augustus 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Sandra van Loon

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

8 augustus 2022

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Gerrit Kuiper

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

7 augustus 2022

Er is in onze kwestie door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Adriaan van de Velden

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

29 juli 2022

Zeer betrouwbaar en gepast advies gekregen via de advocaat.

- Petrus Smeets

Oprecht goed

20 juli 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Nicole Postma

Rechtvaardigheid!

17 juli 2022

Door mijn geweldige jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Anna Brouwer

Domweg degelijk

8 juli 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Koen Mulder

Dreigend ontslag tegengegaan

3 juli 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Diana de Leeuw

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ens

Hulshof Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord
Nederland

0527 610 710
https://www.hulshofadvocatuur.nl/

Ter Haar & Pater Advocaten

Kon. Julianastraat 15
8302 CC Emmeloord
Nederland

0527 612 956
http://www.thp-advocaten.nl/

Scholtens Advocaten

Onder de Toren 18 20
8302 BV Emmeloord
Nederland

0527 618 333
http://www.scholtensadvocaten.nl/