Advocaat Evertsoord

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Evertsoord?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Evertsoord verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Evertsoord – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Evertsoord gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Evertsoord
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Evertsoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maasbree, Helden en Koningslust bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Evertsoord

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Evertsoord? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Evertsoord te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Evertsoord die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Evertsoord
 • Ontslag aanvechten in Evertsoord
 • Personen- en Familierecht advocaat Evertsoord
 • Arbeidsrecht advocaat Evertsoord
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Evertsoord
 • Strafrecht advocaat Evertsoord
 • Letselschade advocaat Evertsoord
 • Ondernemingsrecht advocaat Evertsoord
 • Civielrecht advocaat Evertsoord
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Evertsoord

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Evertsoord

Een regionaal advocatenkantoor in Evertsoord kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Evertsoord helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal wenselijk, maar met name als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Evertsoord is dat je altijd een individu in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Evertsoord

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Evertsoord

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Evertsoord te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Evertsoord staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het handig om allerlei advocaten in Evertsoord te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Evertsoord je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Evertsoord, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Evertsoord

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Evertsoord. Je kunt een jurist in Evertsoord wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Evertsoord niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Evertsoord kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Evertsoord de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Evertsoord?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Evertsoord.

Letselschade advocaat Evertsoord

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Evertsoord wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Evertsoord te treffen. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Evertsoord die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Evertsoord.

Letselschade advocaat Evertsoord zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Evertsoord zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Evertsoord

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Evertsoord in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Evertsoord heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Evertsoord te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Evertsoord.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Evertsoord en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Evertsoord

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Evertsoord. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Evertsoord hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Evertsoord? Een juiste gegadigde opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Evertsoord echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Evertsoord in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Evertsoord in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Evertsoord

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Evertsoord

Eindelijk

20 januari 2024

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Eva van der Linden

Kennis van zaken

14 januari 2024

Zoals gewenst, zeer professioneel.

- Maarten Smits

Door raad en daad bijgestaan

3 januari 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Top!
Merci

- Thijs Jacobs

Goedkoop is duurkoop

29 december 2023

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Mark Visser

Goedkoop is duurkoop

18 december 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig jurist heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Michael Blom

Gewoon voortreffelijk

12 december 2023

Uitstekende raadsman, zoals ik had vermoed.

- Marloes de Koning

Geding tot een goed einde

8 december 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Paulus de Wit

Individueel bijgestaan

29 november 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Simon Scholten

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

22 november 2023

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Janneke van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Evertsoord

Boels Zanders NV

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo
Nederland

088 304 0000
http://www.boelszanders.nl/

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Joosten En Verkoeijen Advocaten

Antoniuslaan 26
5921 KC Venlo
Nederland

077 323 0170
http://www.jv-advocaten.nl/