Advocaat Galder

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Galder die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Galder verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Galder – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Galder gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Galder
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Galder, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ulicoten, Castelre en Rijsbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Galder

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Galder? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Galder te vinden voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de perfecte advocaat in Galder te zoeken in het forse aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Galder. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Galder die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Galder
 • Ontslag aanvechten in Galder
 • Personen- en Familierecht advocaat Galder
 • Arbeidsrecht advocaat Galder
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Galder
 • Strafrecht advocaat Galder
 • Letselschade advocaat Galder
 • Ondernemingsrecht advocaat Galder
 • Civielrecht advocaat Galder
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Galder

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Galder

Een plaatselijk advocatenkantoor in Galder kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Galder helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Galder heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Galder

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Galder

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Galder die je ook kunnen begeleiden, los van je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Galder staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het slim om diverse advocaten in Galder te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Galder je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Galder, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Galder

Een jurist in Galder is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Galder niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Galder, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Galder?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Galder.

Letselschade advocaat Galder

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Galder je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Galder helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Galder is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Galder vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Galder.

Letselschade advocaat Galder zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Galder zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Galder

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Galder in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Galder terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Galder.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Galder.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Galder en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Galder

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Galder zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Galder te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Galder is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Galder veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Galder in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Galder in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Galder

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Galder

Echt een deskundige

28 mei 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de vergoeding was aanzienlijk, dankzij mijn advocaat!

- Deborah van de Brink

Iemand die weet waar hij het over heeft

22 mei 2024

Binnen no-time een kundige raadsman. Geweldig!

- Jacob van de Brink

Vertrouwde partner

15 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Fantastisch!

- Thomas van de Berg

Geweldenaar in zijn discipline

11 mei 2024

Via mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letsel.

- Maartje van Dam

Inhoudelijk en bekwaam.

4 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Barbara Driessen

Eindelijk

24 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Antonius Prins

Allerbeste advocaat van het land

17 april 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Erwin van der Heijden

Dreigend ontslag voorkomen

7 april 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Hendrikus Willemsen

Onverwacht een royale vergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor veel lager.

4 april 2024

- Marcel Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Galder

Kessels Advocaten

Julianalaan 1
4819 AB Breda
Nederland

076 525 3535
http://kesselsadvocaten.nl/

Ellen van Swaaij Legal, Breda, Ginnekenhof 18 4835 NN Breda

Ginnekenhof 18
4835 NN Breda
Nederland

076 820 0270
http://www.ellen-vanswaaij.nl/

Legitimus

Blauwtjes 126
4814 TP Breda
Nederland

076 711 0341
http://www.legitimus.nl/