Advocaat Gasselternijveen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Gasselternijveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gasselternijveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Gasselternijveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Gasselternijveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Gasselternijveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gasselternijveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Drouwen, Bronneger en Drouwenerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gasselternijveen

Wanneer je een advocaat in Gasselternijveen zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Veelal gaan juristen gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Gasselternijveen als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Gasselternijveen vinden. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Gasselternijveen is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Daarnaast is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het zoeken van een juiste advocaat in Gasselternijveen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een praktische advocaat in Gasselternijveen. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gasselternijveen
 • Ontslag aanvechten in Gasselternijveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Gasselternijveen
 • Arbeidsrecht advocaat Gasselternijveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gasselternijveen
 • Strafrecht advocaat Gasselternijveen
 • Letselschade advocaat Gasselternijveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Gasselternijveen
 • Civielrecht advocaat Gasselternijveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gasselternijveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gasselternijveen

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Gasselternijveen een verstandig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een goede oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Gasselternijveen kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Gasselternijveen. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier graag juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Gasselternijveen is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Gasselternijveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Gasselternijveen

Om de geschikte personen in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Gasselternijveen. Advocaten in Gasselternijveen zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Gasselternijveen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Gasselternijveen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gasselternijveen

Een jurist in Gasselternijveen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gasselternijveen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele incompetente advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Het is dus van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gasselternijveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gasselternijveen.

Letselschade advocaat Gasselternijveen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Gasselternijveen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Gasselternijveen te vinden. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Gasselternijveen die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gasselternijveen.

Letselschade advocaat Gasselternijveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gasselternijveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gasselternijveen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Gasselternijveen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Gasselternijveen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Gasselternijveen te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gasselternijveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gasselternijveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gasselternijveen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gasselternijveen. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Gasselternijveen hebben bij dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gasselternijveen? Een geschikte kandidaat treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Gasselternijveen echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gasselternijveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gasselternijveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gasselternijveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gasselternijveen

Rechtvaardigheid!

15 november 2023

Dankzij mijn geweldige jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Marianne Schouten

Grote vergoeding bij letsel

7 november 2023

- Martine de Graaf

Inhoudelijk en professioneel.

1 november 2023

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en goed juridisch advies gekregen.

- Marjolein de Koning

Verstand van de wet

25 oktober 2023

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Simone Verbeek

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

9 oktober 2023

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Barbara Martens

Kennis van zaken

7 oktober 2023

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Femke Molenaar

Ontslag op staande voet voorkomen

26 september 2023

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Albert Mol

Eindelijk

22 september 2023

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Niels Vos

Advocaat met kennis

17 september 2023

Duidelijk vakkundige advocaat getroffen. Deze hielp gigantisch.

- Saskia van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gasselternijveen

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/