Advocaat Gieterveen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Gieterveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gieterveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gieterveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Gieterveen gezocht?

Een advocaat uit Gieterveen vinden

Advocaat Gieterveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gieterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eexterveen, Eexterveensche Kan en Nieuwediep bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gieterveen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Gieterveen? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Gieterveen te zoeken voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Gieterveen te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Wegens deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Gieterveen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gieterveen
 • Ontslag aanvechten in Gieterveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Gieterveen
 • Arbeidsrecht advocaat Gieterveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gieterveen
 • Strafrecht advocaat Gieterveen
 • Letselschade advocaat Gieterveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Gieterveen
 • Civielrecht advocaat Gieterveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gieterveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gieterveen

Een regionaal advocatenkantoor in Gieterveen kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Gieterveen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Gieterveen heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Gieterveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Gieterveen

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Gieterveen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Gieterveen. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet alleen met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Gieterveen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Gieterveen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gieterveen

Een jurist in Gieterveen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Gieterveen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gieterveen verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet uitvoeren. Het is mogelijk noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gieterveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gieterveen.

Letselschade advocaat Gieterveen

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Gieterveen je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een overige oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Gieterveen je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Gieterveen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Gieterveen vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gieterveen.

Letselschade advocaat Gieterveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gieterveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gieterveen

Heb je een geschil met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Gieterveen krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Gieterveen die jij dan echt zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Vervolgens is een consult doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gieterveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gieterveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gieterveen

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gieterveen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Gieterveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Gieterveen is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Gieterveen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gieterveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gieterveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gieterveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gieterveen

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

18 november 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Erik Postma

Echtscheiding uitstekend geregeld

7 november 2023

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Adriaan de Jong

Snel en juiste raadsman gevonden

3 november 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Irene Hofman

Kennis van zaken

23 oktober 2023

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Marianne Martens

Tijd voor actie

11 oktober 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Offertes gauw binnen*
Vlot de offertes ontvangen en een juiste jurist gevonden.

- Bram Verbeek

Convenant opgemaakt

3 oktober 2023

In enkele ontmoetingen werd de convenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Johanna Verhoeven

Oprecht een kenner

27 september 2023

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was vorstelijk, dankzij mijn jurist!

- Marijke Kok

Zeer content met onze raadgever

21 september 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze botsing. Prima

- Daniëlle van den Broek

Eind goed, al goed

17 september 2023

Na weken wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Nienke Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gieterveen

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/