Advocaat Gellicum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Gellicum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Gellicum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gellicum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Gellicum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Gellicum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gellicum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hellouw, Rumpt en Asperen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gellicum

Ben jij op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Gellicum? Het zoeken van de beste advocaat in Gellicum is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de beste advocaat in Gellicum te zoeken in het grote aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Gellicum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gellicum
 • Ontslag aanvechten in Gellicum
 • Personen- en Familierecht advocaat Gellicum
 • Arbeidsrecht advocaat Gellicum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gellicum
 • Strafrecht advocaat Gellicum
 • Letselschade advocaat Gellicum
 • Ondernemingsrecht advocaat Gellicum
 • Civielrecht advocaat Gellicum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gellicum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gellicum

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Gellicum regelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Gellicum kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Gellicum. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met veel vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Gellicum nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Gellicum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Gellicum

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Gellicum te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Gellicum.

Echter is het goed om allerlei advocaten in Gellicum te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk vooral bij welke advocaten in Gellicum je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker indien de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Gellicum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gellicum

Een jurist in Gellicum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Gellicum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gellicum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gellicum.

Letselschade advocaat Gellicum

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Gellicum je helpen. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Gellicum je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Gellicum is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Gellicum vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gellicum.

Letselschade advocaat Gellicum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gellicum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gellicum

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Gellicum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Gellicum heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Gellicum.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gellicum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gellicum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gellicum

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gellicum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Gellicum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Gellicum is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Gellicum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gellicum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gellicum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gellicum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gellicum

Oprecht een expert

28 april 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was substantieel, dankzij mijn jurist!

- Elizabeth Maas

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

25 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Deborah Hoekstra

Door raad en daad geholpen

16 april 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Gauw geregeld

- Laura Dekker

Proces keurig begeleid

13 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Joris Bosman

Vertrouwelijke advocaat getroffen

6 april 2024

Zeer degelijk en correct advies ontvangen van de advocaat.

- Melanie Janssen

Tijd voor actie

29 maart 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!
Merci

- Bram Mulder

Hele zaak vakkundig begeleid

23 maart 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Nicolaas de Boer

Goedkoop is duurkoop

10 maart 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Miranda Hofman

Echte autoriteit binnen rechtsgebied

4 maart 2024

Een echte specialist ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Astrid Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gellicum

LXA The Law Firm N.V.

Pettelaarpark 101
5216 PR 's-Hertogenbosch
Nederland

073 700 3600
http://www.lxa.nl/

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Kurvers Frencken Oerlemans Strafrecht Advocaten

Rompertsebaan 66
5231 GT 's-Hertogenbosch
Nederland

073 644 5994
http://www.kurversfrencken.nl/