Advocaat Gieten

Wil jij een top advocaat uit Gieten die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gieten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gieten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Gieten gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Gieten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gieten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eexterveen, Eexterveensche Kan en Annerveensche Kan bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gieten

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Gieten? Het vinden van de beste advocaat in Gieten is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Gieten te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Gieten. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Gieten die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gieten
 • Ontslag aanvechten in Gieten
 • Personen- en Familierecht advocaat Gieten
 • Arbeidsrecht advocaat Gieten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gieten
 • Strafrecht advocaat Gieten
 • Letselschade advocaat Gieten
 • Ondernemingsrecht advocaat Gieten
 • Civielrecht advocaat Gieten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gieten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gieten

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Gieten regelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Gieten kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Gieten. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch begeleiding wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Gieten toepasbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Gieten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Gieten

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Gieten, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Gieten zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Als je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Gieten. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Gieten voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gieten

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Gieten. Je kunt een jurist in Gieten immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Gieten een optie.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gieten uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gieten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gieten.

Letselschade advocaat Gieten

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Gieten wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Gieten te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Gieten om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gieten.

Letselschade advocaat Gieten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gieten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gieten

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Gieten in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Gieten terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Gieten.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gieten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gieten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gieten

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gieten. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Gieten hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gieten? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Gieten echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gieten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gieten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gieten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gieten

Aanrader!

2 maart 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Pascal Jacobs

Top verlopen

20 februari 2024

Had in korte periode een goeie aanbieding op maat, top!

- Angela Hermans

Zoals verwacht

17 februari 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Wilhelmus Evers

Eind goed, al goed

10 februari 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Sabine Wolters

Proces keurig begeleid

24 januari 2024

Professionele hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Koen Blom

Eenvoudig goed

21 januari 2024

Begrijpelijk en snel. Bedankt!

- Vincent van de Velde

Echtscheiding uitstekend geregeld

11 januari 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Chantal Mol

Exact zoals verwacht

7 januari 2024

Offerte was passend.

- Miranda Driessen

Uitermate vakkundig

30 december 2023

Een werkelijke prof gevonden. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Sylvia van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gieten

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/