Advocaat Oud Annerveen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Oud Annerveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oud Annerveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oud Annerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Oud Annerveen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Oud Annerveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Annerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eexterveen, Spijkerboor en Nieuw Annerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oud Annerveen

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Oud Annerveen? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Oud Annerveen te vinden voor juridische dingen. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds plezierig is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oud Annerveen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oud Annerveen
 • Ontslag aanvechten in Oud Annerveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Oud Annerveen
 • Arbeidsrecht advocaat Oud Annerveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oud Annerveen
 • Strafrecht advocaat Oud Annerveen
 • Letselschade advocaat Oud Annerveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Oud Annerveen
 • Civielrecht advocaat Oud Annerveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oud Annerveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oud Annerveen

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oud Annerveen inschakelen een goede keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Oud Annerveen kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Oud Annerveen. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Oud Annerveen is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Oud Annerveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oud Annerveen

Om de juiste personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oud Annerveen. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oud Annerveen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Als je een conflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Oud Annerveen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Oud Annerveen jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oud Annerveen

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Oud Annerveen. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Oud Annerveen. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Oud Annerveen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Oud Annerveen een optie.

Bekijk vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oud Annerveen verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oud Annerveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oud Annerveen.

Letselschade advocaat Oud Annerveen

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oud Annerveen je bijstaan. Het kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Oud Annerveen je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Oud Annerveen is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Oud Annerveen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oud Annerveen.

Letselschade advocaat Oud Annerveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oud Annerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oud Annerveen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Oud Annerveen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oud Annerveen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daardoor is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oud Annerveen.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oud Annerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oud Annerveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oud Annerveen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Annerveen. Scheiden is vanzelfsprekend altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Oud Annerveen wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Annerveen? Een juiste gegadigde opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Oud Annerveen echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oud Annerveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oud Annerveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oud Annerveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oud Annerveen

Eersterangs advocaat gevonden

19 november 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Irene Molenaar

Competent en vakkundig.

7 november 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Willem Kuipers

Correct afgehandeld

2 november 2023

Had binnen korte tijd een mooie aanbieding op maat, geweldig!

- Mark van de Pol

Super geregeld

29 oktober 2023

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, geweldig!

- Nicole Driessen

Allerbeste jurist van Holland

13 oktober 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Karin de Jonge

De raadsman was hoogst bereikbaar

5 oktober 2023

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Margaretha de Groot

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

25 september 2023

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Tom van de Veen

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

18 september 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Robertus Hofman

Deskundige advocaat

16 september 2023

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Martine van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oud Annerveen

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/