Advocaat Giethmen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Giethmen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Giethmen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Giethmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Giethmen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Giethmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Giethmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lemele, Lemelerveld en Dalmsholte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Giethmen

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Giethmen? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Giethmen te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Giethmen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Giethmen
 • Ontslag aanvechten in Giethmen
 • Personen- en Familierecht advocaat Giethmen
 • Arbeidsrecht advocaat Giethmen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Giethmen
 • Strafrecht advocaat Giethmen
 • Letselschade advocaat Giethmen
 • Ondernemingsrecht advocaat Giethmen
 • Civielrecht advocaat Giethmen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Giethmen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Giethmen

Een advocatenkantoor in Giethmen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Giethmen inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Giethmen heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Giethmen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Giethmen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Giethmen die je ook kunnen assisteren, ongeacht je kwestie. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Giethmen.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Giethmen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Giethmen je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Giethmen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Giethmen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Giethmen. Je kunt een jurist in Giethmen namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Giethmen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Giethmen kan je hierbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Giethmen de procedure echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Giethmen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Giethmen.

Letselschade advocaat Giethmen

Misschien denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Giethmen voor je te laten werken, echter dat kan ook voor problemen zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Giethmen te traceren. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Giethmen die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Giethmen.

Letselschade advocaat Giethmen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Giethmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Giethmen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Giethmen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Giethmen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Giethmen te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Giethmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Giethmen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Giethmen

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Giethmen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Giethmen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Giethmen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Giethmen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Giethmen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Giethmen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Giethmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Giethmen

Aanrader!

2 mei 2022

Duidelijk advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Eveline Gerritsen

De raadsman was hoogst bereikbaar

1 mei 2022

Prima bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Paul Peeters

Goed geregeld.

23 april 2022

Rap en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Esther van Veen

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

14 april 2022

Door mijn raadsman geen problemen gehad tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Petronella Kok

Geweldenaar in zijn specialisme

10 april 2022

Door mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Daniël Dekker

Deskundig en vakkundig.

3 april 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Annemieke de Ruiter

Eenvoudig goed

22 maart 2022

Helder en vlot. Dank je wel!

- Eva van de Velden

Afhandeling was super

14 maart 2022

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Mark Groen

Vlot en passende raadsman gevonden

8 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Marjolein Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Giethmen

Marquant Advocaten

Stelling 8
7773 ND Hardenberg
Nederland

0523 280 220
https://marquantadvocaten.nl/

Advocaten Schuldink

Kerkpad 1
7771 CS Hardenberg
Nederland

0523 624 362
http://www.schuldink.nl/

Kötter Advocatuur

Nijverheidsstraat 3
7641 AB Wierden
Nederland

0546 577 797
http://www.kotteradvocatuur.nl/