Advocaat Groeningen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Groeningen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Groeningen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Groeningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Groeningen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Groeningen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groeningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sambeek, Vortum Mullem en Boxmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Groeningen

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Groeningen zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste bui bent. Veelal gaan advocaten samen met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Groeningen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Groeningen zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Groeningen is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Tevens huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Groeningen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een praktische advocaat in Groeningen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Groeningen
 • Ontslag aanvechten in Groeningen
 • Personen- en Familierecht advocaat Groeningen
 • Arbeidsrecht advocaat Groeningen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Groeningen
 • Strafrecht advocaat Groeningen
 • Letselschade advocaat Groeningen
 • Ondernemingsrecht advocaat Groeningen
 • Civielrecht advocaat Groeningen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Groeningen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Groeningen

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Groeningen regelen een geschikte optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Groeningen kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Groeningen. Dit komt overwegend door het feit dat men hier graag juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Groeningen bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Groeningen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Groeningen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Groeningen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Groeningen. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Groeningen. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Groeningen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Groeningen

Een jurist in Groeningen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Groeningen verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Groeningen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Groeningen.

Letselschade advocaat Groeningen

Een letselschade advocaat in Groeningen kan je begeleiden om een treffende schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Groeningen helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Groeningen is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Groeningen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Groeningen.

Letselschade advocaat Groeningen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Groeningen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Groeningen

Indien je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Groeningen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Groeningen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Groeningen te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Groeningen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Groeningen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Groeningen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Groeningen. Scheiden is uiteraard altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Groeningen wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Groeningen? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Groeningen echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Groeningen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Groeningen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Groeningen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Groeningen

Kennis van zaken

20 februari 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Christian Mol

Meest vakkundige advocaat van Holland

12 februari 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Wilhelmina van den Heuvel

Scheiding tot goed eindpunt gekregen

10 februari 2024

Echt ontzorgd door mijn jurist gedurende echtscheiding.

- Hanneke Verbeek

Juridisch gewoon top

26 januari 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Anita Evers

Zoals verwacht

21 januari 2024

Aanbod was passend.

- Annemarie Peeters

Verstand van regelgeving

12 januari 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Petrus Gerritsen

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

7 januari 2024

- Sander de Bruin

Grote schade-uitkering bij letselschade

26 december 2023

- Arie van de Berg

Prima advocaat gevonden

24 december 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Jeroen van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Groeningen

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Advocatenkantoor Guus Heutink

Houtstraat 5
6591 CA Gennep
Nederland

0485 550 880
http://www.heutink-gennep.nl/