Advocaat Halsteren

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Halsteren?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Halsteren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Halsteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Halsteren gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Halsteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Halsteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heerle, Moerstraten en Lepelstraat bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Halsteren

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Halsteren? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Halsteren te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Halsteren te vinden in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Halsteren. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Halsteren die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Halsteren
 • Ontslag aanvechten in Halsteren
 • Personen- en Familierecht advocaat Halsteren
 • Arbeidsrecht advocaat Halsteren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Halsteren
 • Strafrecht advocaat Halsteren
 • Letselschade advocaat Halsteren
 • Ondernemingsrecht advocaat Halsteren
 • Civielrecht advocaat Halsteren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Halsteren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Halsteren

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Halsteren inschakelen een juiste optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Halsteren kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Halsteren. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over die specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Halsteren is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Halsteren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Halsteren

Om de passende persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Halsteren. Advocaten in Halsteren zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Halsteren. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Halsteren voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Halsteren

Een jurist in Halsteren mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Halsteren niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Halsteren verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is daarom noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Halsteren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Halsteren.

Letselschade advocaat Halsteren

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Halsteren je begeleiden. Dat kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Halsteren helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Halsteren is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Halsteren vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Halsteren.

Letselschade advocaat Halsteren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Halsteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Halsteren

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Halsteren in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Halsteren terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Halsteren.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Halsteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Halsteren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Halsteren

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Halsteren zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Halsteren te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Halsteren is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Halsteren flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Halsteren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Halsteren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Halsteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Halsteren

Individueel bijgestaan

19 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Danny van Wijk

Prima raadgeving gekregen!

17 mei 2024

Duidelijk advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Evelien Kuiper

Top gegaan

6 mei 2024

Had in korte tijd een goede aanbieding op maat, super!

- Thomas van der Meulen

Kennis van zaken

2 mei 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Klaas de Bruijn

Echtscheiding goed begeleid

26 april 2024

Complexe overeenkomst top afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Natascha Mulder

Aanrader!

19 april 2024

Verhelderend advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Kelly Willemsen

Prima advies gekregen!

10 april 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Lisette Maas

Oprecht een kenner

2 april 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was flink, dankzij mijn jurist!

- Vincent Blom

Domweg degelijk

25 maart 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo fijn zou zijn.

- Klaas van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Halsteren

Advocatenkantoor Temmen

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom
Nederland

0164 273 388
http://www.advocatenkantoor-temmen.nl/

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/