Advocaat Harkema

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Harkema die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Harkema verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Harkema – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Harkema gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Harkema
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harkema, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kootstertille, Drogeham en Twijzel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Harkema

Als je een advocaat in Harkema zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Harkema een nare. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Harkema een karwei die van belang is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Harkema en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Tevens is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het zoeken van een goede advocaat in Harkema een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je expeditie naar een praktische advocaat in Harkema. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Harkema
 • Ontslag aanvechten in Harkema
 • Personen- en Familierecht advocaat Harkema
 • Arbeidsrecht advocaat Harkema
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Harkema
 • Strafrecht advocaat Harkema
 • Letselschade advocaat Harkema
 • Ondernemingsrecht advocaat Harkema
 • Civielrecht advocaat Harkema
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Harkema

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Harkema

Een advocatenkantoor in Harkema heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Harkema helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Harkema heb je doorgaans een mens die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Harkema

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Harkema

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Harkema te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Harkema.

Evengoed is het handig om allerlei advocaten in Harkema te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Harkema je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Harkema, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Harkema

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Harkema. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Harkema. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desondanks is een jurist in Harkema niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Harkema kan je daarbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Harkema de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Harkema?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Harkema.

Letselschade advocaat Harkema

Een letselschade advocaat in Harkema kan je assisteren om een redelijke vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Harkema helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Harkema is dat hij de hele procedure voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Harkema vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Harkema.

Letselschade advocaat Harkema zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Harkema zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Harkema

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Harkema. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is immers wel erg prettig voor bij juridische zaken.

Naderhand is een gesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Harkema.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Harkema en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Harkema

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harkema. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Harkema wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harkema? Een goede kandidaat vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Harkema echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Harkema in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Harkema in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Harkema

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Harkema

Goedkoop is duurkoop

18 november 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig jurist heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke advocaat gevonden. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Remco de Haan

Erg tevreden met onze raadsman

10 november 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Prima

- Deborah Bos

Voorbeeldig georganiseerd

31 oktober 2023

Gauw de goede persoon gevonden, aangenaam!

- Dave van der Horst

Echte deskundige binnen rechtsgebied

25 oktober 2023

Mijn jurist had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Martin van der Heijden

Enorm professioneel

13 oktober 2023

Een werkelijke pro gevonden. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Sjoerd Kok

Echtscheiding goed begeleid

4 oktober 2023

Complexe schikking goed afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Simone Verbeek

Zijn super bijgestaan in de procedure

27 september 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Annemarie Smit

Kritisch begeleid van begin tot einde traject

22 september 2023

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Anna Jacobs

Eenvoudig goed

13 september 2023

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank!

- Eric Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Harkema

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/