Advocaat Surhuizum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Surhuizum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Surhuizum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Surhuizum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Surhuizum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Surhuizum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Surhuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stroobos, Gerkesklooster en Buitenpost bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Surhuizum

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Surhuizum? Het zoeken van de beste advocaat in Surhuizum is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Surhuizum te vinden in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Surhuizum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Surhuizum
 • Ontslag aanvechten in Surhuizum
 • Personen- en Familierecht advocaat Surhuizum
 • Arbeidsrecht advocaat Surhuizum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Surhuizum
 • Strafrecht advocaat Surhuizum
 • Letselschade advocaat Surhuizum
 • Ondernemingsrecht advocaat Surhuizum
 • Civielrecht advocaat Surhuizum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Surhuizum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Surhuizum

Een regionaal advocatenkantoor in Surhuizum kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Surhuizum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Surhuizum heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Surhuizum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Surhuizum

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Surhuizum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Surhuizum zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Surhuizum. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Surhuizum jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Surhuizum

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Surhuizum. Je kunt een jurist in Surhuizum namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Surhuizum kan je daarbij helpen.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Surhuizum verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Surhuizum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Surhuizum.

Letselschade advocaat Surhuizum

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Surhuizum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Surhuizum te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Surhuizum om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Surhuizum.

Letselschade advocaat Surhuizum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Surhuizum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Surhuizum

Indien je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Surhuizum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Surhuizum heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Surhuizum te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Surhuizum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Surhuizum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Surhuizum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Surhuizum. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Surhuizum hebben bij dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Surhuizum? Een goede gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Surhuizum echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Surhuizum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Surhuizum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Surhuizum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Surhuizum

Top advies gekregen!

26 maart 2024

Duidelijk advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Daniëlle van de Velden

Echt een expert

22 maart 2024

Via mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote schadeloosstelling gekregen voor opgelopen blessure.

- Lisette de Koning

Uit elkaar gaan ging prima

15 maart 2024

Totaal ontzorgd door mijn advocaat gedurende scheiding.

- Johan van Vliet

Zeer tevreden met onze raadsman

8 maart 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Petrus Janssen

Geen nummer, humane behandeling

28 februari 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Ramona Schipper

Goed begeleid van start tot einde proces

24 februari 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Jacobus Kuijpers

Inhoudelijk en vakkundig.

16 februari 2024

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Maurice Schouten

Professionele en bedreven

7 februari 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Kelly de Vries

Gewoonweg correct

26 januari 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Richard van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Surhuizum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/