Advocaat Hengevelde

Wil jij een professionele advocaat in Hengevelde die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hengevelde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hengevelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Hengevelde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hengevelde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hengevelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bentelo, Delden en Ambt Delden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hengevelde

Als je een advocaat in Hengevelde zoekt, heeft dat vaak een reden. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Hengevelde een nare. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Hengevelde een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Hengevelde is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Ook huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het zoeken van een juiste advocaat in Hengevelde een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je fors in je expeditie naar een praktische advocaat in Hengevelde. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hengevelde
 • Ontslag aanvechten in Hengevelde
 • Personen- en Familierecht advocaat Hengevelde
 • Arbeidsrecht advocaat Hengevelde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hengevelde
 • Strafrecht advocaat Hengevelde
 • Letselschade advocaat Hengevelde
 • Ondernemingsrecht advocaat Hengevelde
 • Civielrecht advocaat Hengevelde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hengevelde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hengevelde

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Hengevelde inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Hengevelde kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Hengevelde. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens altijd een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hengevelde is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Hengevelde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Hengevelde

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hengevelde die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je moeilijkheid. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Hengevelde.

Toch is het verstandig om allerlei advocaten in Hengevelde te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Hengevelde je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Hengevelde, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hengevelde

Een jurist in Hengevelde mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hengevelde verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hengevelde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hengevelde.

Letselschade advocaat Hengevelde

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hengevelde voor je te laten werken, echter dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Hengevelde te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Hengevelde die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hengevelde.

Letselschade advocaat Hengevelde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hengevelde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hengevelde

Als je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Hengevelde in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hengevelde terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hengevelde te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hengevelde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hengevelde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hengevelde

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hengevelde zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Hengevelde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hengevelde is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Hengevelde veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hengevelde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hengevelde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hengevelde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hengevelde

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was essentieel.

19 november 2023

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Catharina Kok

Echtscheiding tot goed eindpunt gebracht

7 november 2023

Echt ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Marije Bakker

Individueel bijgestaan

31 oktober 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Caroline Meijer

Geen nummer, humane afhandeling

28 oktober 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Catharina van der Horst

Raadsman met kennis

9 oktober 2023

Geweldig handig rechtelijk raad op maat gekregen. Het hielp enorm.

- Maria Hermans

Verstand van de wet

7 oktober 2023

Zoals gewenst, zeer vakkundig.

- Martijn van den Bosch

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

29 september 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Gerardus de Vries

Grote schade-uitkering bij letsel

23 september 2023

- Tom de Vos

Had dit veel eerder moeten doen

16 september 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Christian de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hengevelde

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000

van der Hel Advocaten

Ootmarsumsestraat 85
7602 JS Almelo
Nederland

0546 488 540
http://www.vanderheladvocaten.nl/