Advocaat Herkingen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Herkingen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Herkingen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Herkingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Herkingen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Herkingen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herkingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stellendam, Melissant en Dirksland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Herkingen

Als je een advocaat in Herkingen zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Herkingen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Herkingen een project die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Herkingen is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het zoeken van een handige advocaat in Herkingen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Herkingen je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Herkingen
 • Ontslag aanvechten in Herkingen
 • Personen- en Familierecht advocaat Herkingen
 • Arbeidsrecht advocaat Herkingen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Herkingen
 • Strafrecht advocaat Herkingen
 • Letselschade advocaat Herkingen
 • Ondernemingsrecht advocaat Herkingen
 • Civielrecht advocaat Herkingen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Herkingen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Herkingen

Een advocatenkantoor in Herkingen heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Herkingen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewenst, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Herkingen is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Herkingen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Herkingen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Herkingen die je ook kunnen begeleiden, los van je vraagstuk. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Herkingen.

Echter is het handig om verscheidene advocaten in Herkingen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Herkingen je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Herkingen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Herkingen

Een jurist in Herkingen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Herkingen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Herkingen verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Herkingen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Herkingen.

Letselschade advocaat Herkingen

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Herkingen voor je te laten werken, echter dat kan tevens voor zorgen zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Herkingen te treffen. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Herkingen die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Herkingen.

Letselschade advocaat Herkingen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Herkingen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Herkingen

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Herkingen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Herkingen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Herkingen te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Herkingen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Herkingen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Herkingen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Herkingen. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Herkingen hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Herkingen? Een goede kandidaat treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Herkingen echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Herkingen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Herkingen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Herkingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Herkingen

Netjes afgehandeld

3 mei 2024

Vlot de goede persoon ontdekt, fijn!

- Dennis Kuiper

Top verlopen

24 april 2024

Had binnen korte tijd een passende aanbieding op maat, geweldig!

- Annemarie Vink

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

16 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Marcel Mulder

Snel en juiste raadsman gevonden

9 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Monique Kuijpers

Echtscheidingsconvenant opgesteld

2 april 2024

Echtscheidingsconvenant was zo verzorgd. Super!

- Dave Bosch

Gehele zaak vakkundig begeleid

25 maart 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Wilhelmus de Vos

Voelt vertrouwd

19 maart 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Top!

- Annemieke Verhoeven

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor veel minder.

15 maart 2024

- Susanne van Doorn

Heel erg professioneel

9 maart 2024

Een werkelijke specialist ontdekt. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Maaike Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Herkingen

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/

Van Gastel en Bal Advocaten

Smitsweg 72
3222 AJ Hellevoetsluis
Nederland

0181 333 535
http://www.vangastel-bal.nl/