Advocaat Stellendam

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Stellendam die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stellendam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Stellendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Stellendam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Stellendam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stellendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Goedereede, Ouddorp en Melissant bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stellendam

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Stellendam? Het vinden van de allerbeste advocaat in Stellendam is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Stellendam. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Stellendam die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stellendam
 • Ontslag aanvechten in Stellendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Stellendam
 • Arbeidsrecht advocaat Stellendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stellendam
 • Strafrecht advocaat Stellendam
 • Letselschade advocaat Stellendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Stellendam
 • Civielrecht advocaat Stellendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stellendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stellendam

Een regionaal advocatenkantoor in Stellendam kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Stellendam inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal wenselijk, maar met name indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Stellendam is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Stellendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Stellendam

Om de passende persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Stellendam. Advocaten in Stellendam zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Stellendam. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Stellendam hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stellendam

Een jurist in Stellendam is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Stellendam niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Stellendam verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stellendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stellendam.

Letselschade advocaat Stellendam

Wellicht denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Stellendam voor je te laten werken, echter dit kan tevens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Stellendam te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Stellendam die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stellendam.

Letselschade advocaat Stellendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stellendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Stellendam

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Stellendam krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Stellendam die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je altijd gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Hierna is een gesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stellendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stellendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stellendam

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Stellendam zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Stellendam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Stellendam is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Stellendam aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stellendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stellendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stellendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stellendam

Oprecht fatsoenlijk

29 juni 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Daniël Huisman

Allerbeste raadsman van Holland

20 juni 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Cornelia Meijer

Beste jurist van Holland

9 juni 2024

Klikte meteen vertrouwd en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Johanna van Veen

Eindelijk

8 juni 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Michel Jonker

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

28 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Maartje Kramer

Juridische ondersteuning was prettig

19 mei 2024

Geholpen door een prof die zeer veel met me meeleeft, enorm welkom.

- Eva de Wit

Door raad en daad bijgestaan

17 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Frank Jacobs

Vakkundige advocaat

9 mei 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Uitstekend!

- Natascha van der Heijden

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

28 april 2024

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Petronella Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stellendam

Van Gastel en Bal Advocaten

Smitsweg 72
3222 AJ Hellevoetsluis
Nederland

0181 333 535
http://www.vangastel-bal.nl/

Dornstedt Advocatuur

Oostzanddijk 1
3221 AL Hellevoetsluis
Nederland

0181 760 076
http://www.dornstedt.nl/

Den Hollander Advocaten

Oostelijke Achterweg 82
3241 CM Middelharnis
Nederland

0187 485 000
http://www.denhollander.nl/