Advocaat Herveld

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Herveld?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Herveld verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Herveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Herveld gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Herveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Homoet, Slijk Ewijk en Valburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Herveld

Ben jij op zoek naar een goede en competente advocaat in Herveld? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Herveld te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de beste advocaat in Herveld te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Herveld. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Herveld die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Herveld
 • Ontslag aanvechten in Herveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Herveld
 • Arbeidsrecht advocaat Herveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Herveld
 • Strafrecht advocaat Herveld
 • Letselschade advocaat Herveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Herveld
 • Civielrecht advocaat Herveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Herveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Herveld

Een plaatselijk advocatenkantoor in Herveld kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Herveld inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Herveld is dat je doorgaans een persoon in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Herveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Herveld

Om de passende personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Herveld. Advocaten in Herveld zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Herveld. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Herveld overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Herveld

Een jurist in Herveld is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Herveld, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Herveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Herveld.

Letselschade advocaat Herveld

Een letselschade advocaat in Herveld kan je helpen om een redelijke schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Herveld je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Herveld is dat hij de gehele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Herveld vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Herveld.

Letselschade advocaat Herveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Herveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Herveld

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Herveld in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Herveld heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Herveld te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Herveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Herveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Herveld

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Herveld zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Herveld te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Herveld is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Herveld aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Herveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Herveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Herveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Herveld

Prima advocaat gevonden

8 november 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Joyce Vos

Echtscheiding goed begeleid

2 november 2023

Ingewikkelde overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Peter Timmermans

Echtscheiding goed begeleid

29 oktober 2023

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Simon Wolters

Aanrader!

15 oktober 2023

Verhelderend advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Barbara Kramer

Vertrouwde partij

2 oktober 2023

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Fijn!

- Astrid de Haan

Precies zoals verwacht

30 september 2023

Goed aanbod ontvangen.

- Sabrina Koning

Erg vakkundig

23 september 2023

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Bart Koning

Deskundige raadsman

17 september 2023

Direct de geschikte man ontdekt. Fantastisch!

- Joris de Bruin

Gewoonweg correct

10 september 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Ingrid Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Herveld

Belastingadviseur Nijmegen | KLX Fiscaal

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

024 820 0958
http://www.klxfiscaal.nl/

Advocatenkantoor DKA B.V.

Stationsweg 2
6861 EG Oosterbeek
Nederland

0313 712 020
http://www.advocatenkantoor-dka.nl/

Van Barneveld Advocaten Erfrecht en Procesrecht

Stationsweg 44
6861 EJ Oosterbeek
Nederland

088 408 0700
http://www.vanbarneveldadvocaten.nl/