Advocaat Holten

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Holten?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Holten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Holten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Holten gezocht?

Een advocaat uit Holten vinden

Advocaat Holten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuw Heeten, Markelo en Zuna bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Holten

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Holten? Het vinden van de allerbeste advocaat in Holten is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Holten. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Holten die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Holten
 • Ontslag aanvechten in Holten
 • Personen- en Familierecht advocaat Holten
 • Arbeidsrecht advocaat Holten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Holten
 • Strafrecht advocaat Holten
 • Letselschade advocaat Holten
 • Ondernemingsrecht advocaat Holten
 • Civielrecht advocaat Holten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Holten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Holten

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Holten regelen een verstandige optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Holten kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Holten. Dit komt vooral door het feit dat men hier het liefste juridisch raad wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Holten nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Holten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Holten

Om de geschikte persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Holten. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Holten. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Holten. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Holten jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Holten

Een jurist in Holten is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Holten niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Holten, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Holten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Holten.

Letselschade advocaat Holten

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Holten je helpen. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Holten helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Holten is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Holten vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Holten.

Letselschade advocaat Holten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Holten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Holten

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Holten in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Holten terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Holten.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Holten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Holten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Holten

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Holten zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Holten te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Holten is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Holten behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Holten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Holten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Holten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Holten

Vakkundig en bedreven

27 juni 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Sabrina Schipper

Onverwacht een royale schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

22 juni 2024

- Vincent Kuipers

Rechtzaak gewonnen!

15 juni 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Jan Meijer

Voelt betrouwbaar

4 juni 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Goed!

- Nienke Smeets

De raadsman was zeer bereikbaar

27 mei 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- René de Koning

Rechtszaak tot een goed einde

20 mei 2024

Professionele support gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt!!

- Ronald van de Pol

Persoonlijk bijgestaan

13 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Sebastiaan Vos

Aanrader!

6 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Eveline Bos

Geding keurig begeleid

3 mei 2024

Professionele steun gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Iris Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Holten

Nostimos Letselschade deskundigen Zwolle

Papaverweg 67
8042 ED Zwolle
Nederland

038 425 4080
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/

Van den Bosch Mediation

Timmermeesterslaan 71
8014 EK Zwolle
Nederland

038 460 7067
http://www.vandenboschmediation.nl/