Advocaat Horn

Wil jij een professionele advocaat in Horn die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Horn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Horn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Horn gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Horn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heel, Beegden en Heijthuijsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Horn

Wanneer je een advocaat in Horn zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Horn een vervelende. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Horn een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Horn is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het uitzoeken van een juiste advocaat in Horn een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Horn je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Horn
 • Ontslag aanvechten in Horn
 • Personen- en Familierecht advocaat Horn
 • Arbeidsrecht advocaat Horn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Horn
 • Strafrecht advocaat Horn
 • Letselschade advocaat Horn
 • Ondernemingsrecht advocaat Horn
 • Civielrecht advocaat Horn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Horn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Horn

Een plaatselijk advocatenkantoor in Horn kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Horn inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar met name als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Horn is dat je over het algemeen iemand in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Horn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Horn

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Horn te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Horn staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het handig om verscheidene advocaten in Horn te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Horn je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker wanneer de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je heel makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Horn, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Horn

Een jurist in Horn is niet altijd een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Horn, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Horn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Horn.

Letselschade advocaat Horn

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Horn voor je te laten werken, maar dat kan tevens voor zorgen zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Horn te treffen. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Horn om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Horn.

Letselschade advocaat Horn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Horn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Horn

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Horn in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Horn heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Horn.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Horn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Horn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Horn

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Horn zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Horn te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Horn is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Horn veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Horn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Horn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Horn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Horn

Netjes georganiseerd

20 januari 2024

Direct de geschikte persoon gevonden, prettig!

- Manon Bos

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

14 januari 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Ruud Verhoeven

Immer bereikbaar voor vragen

6 januari 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Marjolein Bosman

Super verlopen

27 december 2023

Had binnen korte tijd een passende aanbieding op maat, top!

- Eric Hermans

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

24 december 2023

Door mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Albert Mulder

Juridische assistentie was plezierig

11 december 2023

Geholpen door een professional die geweldig met me meeleeft, enorm aangenaam.

- Marloes Vink

Onverwacht een royale vergoeding toegekend gekregen. Het leed is daarom een stuk minder.

6 december 2023

- Simon van der Heijden

Meest kundige raadsman van het land

3 december 2023

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Hendrika van den Broek

Meest kundige advocaat van Nederland

21 november 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Klaas van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Horn

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/