Advocaat Hummelo

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Hummelo die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hummelo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hummelo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Hummelo gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hummelo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hummelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Keijenborg, Vorden en Wichmond bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hummelo

Als je een advocaat in Hummelo zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Veelal gaan juristen samen met vervelende voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Hummelo als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Hummelo een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Hummelo is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Hummelo een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Hummelo je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hummelo
 • Ontslag aanvechten in Hummelo
 • Personen- en Familierecht advocaat Hummelo
 • Arbeidsrecht advocaat Hummelo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hummelo
 • Strafrecht advocaat Hummelo
 • Letselschade advocaat Hummelo
 • Ondernemingsrecht advocaat Hummelo
 • Civielrecht advocaat Hummelo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hummelo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hummelo

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Hummelo een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Zo goed als iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hummelo kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hummelo. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook meestal een verstandig concept, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hummelo is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Hummelo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Hummelo

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Hummelo, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Hummelo. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Hummelo. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Hummelo overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hummelo

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Hummelo. Je kunt een jurist in Hummelo immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Hummelo niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Hummelo een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hummelo uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hummelo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hummelo.

Letselschade advocaat Hummelo

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hummelo je begeleiden. Dit kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Hummelo assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Hummelo is dat hij de gehele procedure voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Hummelo vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hummelo.

Letselschade advocaat Hummelo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hummelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hummelo

Als je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Hummelo in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hummelo terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hummelo.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hummelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hummelo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hummelo

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hummelo zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Hummelo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hummelo is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Hummelo veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hummelo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hummelo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hummelo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hummelo

Daadwerkelijk een vakkundige

27 mei 2024

Met mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen blessure.

- Christian Kok

Convenant verzorgd

19 mei 2024

Convenant was vlug verzorgd. Super!

- Annemarie van de Ven

Echtscheiding goed geregeld

17 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Roel Boer

Gepaste juridische ondersteuning

10 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marcel Jansen

Eind goed, al goed

28 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Kim van Vliet

Flinke schade-uitkering gekregen

26 april 2024

- Kevin van der Meer

Domweg degelijk

14 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo competent zou zijn.

- Karin Janssen

Top begeleid van start tot einde proces

8 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Joyce Visser

We zijn persoonlijk bijgestaan

31 maart 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het traject. Erg tevreden met het proces.

- Hanneke de Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hummelo

Sanders Advocatenkantoor

J.F. Kennedylaan 101-A
7001 CZ Doetinchem
Nederland

0314 363 930
https://www.advocatenuurtarief.nl/Gelderland/doetinchem/Advocatenkantoor-Sanders-3032

Grootjans Advocaten & Mediators Doetinchem

Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Nederland

0314 342 440
http://www.grootjansadvocaten.nl/

Geurink & Partners Advocaten

Varsseveldseweg 79
7002 LJ Doetinchem
Nederland

0314 328 040
http://www.geurinkenpartners.nl/