Advocaat Idsegahuizum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Idsegahuizum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Idsegahuizum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Idsegahuizum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Idsegahuizum gezocht?

Een advocaat uit Idsegahuizum vinden

Advocaat Idsegahuizum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Idsegahuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Exmorra, Ferwoude en Gaast bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Idsegahuizum

Als je een advocaat in Idsegahuizum zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Idsegahuizum een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Idsegahuizum een project die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Idsegahuizum is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Bovendien huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Daardoor is het kiezen van een goede advocaat in Idsegahuizum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een handige advocaat in Idsegahuizum. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Idsegahuizum
 • Ontslag aanvechten in Idsegahuizum
 • Personen- en Familierecht advocaat Idsegahuizum
 • Arbeidsrecht advocaat Idsegahuizum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Idsegahuizum
 • Strafrecht advocaat Idsegahuizum
 • Letselschade advocaat Idsegahuizum
 • Ondernemingsrecht advocaat Idsegahuizum
 • Civielrecht advocaat Idsegahuizum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Idsegahuizum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Idsegahuizum

Een advocatenkantoor in Idsegahuizum heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Idsegahuizum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Idsegahuizum is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Idsegahuizum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Idsegahuizum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Idsegahuizum die je ook kunnen helpen, los van je moeilijkheid. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Idsegahuizum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Idsegahuizum te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Idsegahuizum je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Idsegahuizum, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Idsegahuizum

Een jurist in Idsegahuizum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Idsegahuizum niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Idsegahuizum uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Idsegahuizum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Idsegahuizum.

Letselschade advocaat Idsegahuizum

Een letselschade advocaat in Idsegahuizum kan je helpen om een treffende vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Idsegahuizum assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is derhalve een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Idsegahuizum is dat hij de hele procesvoering voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Idsegahuizum vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Idsegahuizum.

Letselschade advocaat Idsegahuizum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Idsegahuizum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Idsegahuizum

Indien je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Idsegahuizum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Idsegahuizum heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Idsegahuizum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Idsegahuizum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Idsegahuizum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Idsegahuizum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Idsegahuizum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Idsegahuizum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Idsegahuizum is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Idsegahuizum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Idsegahuizum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Idsegahuizum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Idsegahuizum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Idsegahuizum

Gepaste juridische hulp

4 september 2022

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, enorm welkom.

- Charlotte Willemsen

Immer bereikbaar voor aanvragen

28 augustus 2022

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Arjan van de Pol

Proces keurig begeleid

20 augustus 2022

Professionele support gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Maaike van Dijk

Gehele zaak vakkundig begeleid

9 augustus 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Thomas Gerritsen

Prima afgehandeld.

1 augustus 2022

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Laura van Beek

Razendsnel een deskundige professional

26 juli 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie nodig had.

- Maaike van de Pol

Juridische begeleiding

19 juli 2022

Geweldig handig juridisch advies op maat ontvangen. Dit scheelde enorm veel.

- Cindy Postma

Voelt overtuigend

15 juli 2022

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Prettig!

- Erwin van der Meulen

Een professional die weet waar die het over heeft

4 juli 2022

Direct de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Melanie Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Idsegahuizum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/