Advocaat Allingawier

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Allingawier?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Allingawier verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Allingawier – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Allingawier gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Allingawier
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Allingawier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Dedgum, Exmorra en Ferwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Allingawier

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Allingawier? Het zoeken van de beste advocaat in Allingawier is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Allingawier te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Vanwege deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Allingawier die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Allingawier
 • Ontslag aanvechten in Allingawier
 • Personen- en Familierecht advocaat Allingawier
 • Arbeidsrecht advocaat Allingawier
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Allingawier
 • Strafrecht advocaat Allingawier
 • Letselschade advocaat Allingawier
 • Ondernemingsrecht advocaat Allingawier
 • Civielrecht advocaat Allingawier
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Allingawier

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Allingawier

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Allingawier een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Allingawier kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Allingawier. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Allingawier nuttig voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Allingawier

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Allingawier

Om de juiste persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Allingawier. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Allingawier. Het gaat hier dus primair om affaires die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Allingawier. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Allingawier voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Allingawier

Een jurist in Allingawier mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Allingawier niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Allingawier uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Allingawier?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Allingawier.

Letselschade advocaat Allingawier

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Allingawier voor je te laten starten, maar dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Allingawier te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Allingawier om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Allingawier.

Letselschade advocaat Allingawier zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Allingawier zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Allingawier

Als je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Allingawier in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Allingawier terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Allingawier te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Allingawier.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Allingawier en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Allingawier

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende affaire, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Allingawier zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Allingawier te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Allingawier is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Allingawier allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Allingawier in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Allingawier in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Allingawier

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Allingawier

Beste raadsman van het land

13 mei 2022

Klikte meteen aardig en heb samen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Sylvia Boer

Flinke schade-uitkering gekregen

4 mei 2022

- Hendrika van der Linden

Uitblinker in zijn vakgebied

27 april 2022

Via mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen verwonding.

- Marcel Dijkstra

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

22 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Dennis de Graaf

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

14 april 2022

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Maarten van den Heuvel

Rechtvaardigheid!

5 april 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Marjolein Jacobs

De raadsman was zeer bereikbaar

28 maart 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Maurice van Dijk

Echt een autoriteit

26 maart 2022

Door mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen verwonding.

- Frank Maas

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

18 maart 2022

Door mijn jurist geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Sabrina Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Allingawier

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/