Advocaat Idskenhuizen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Idskenhuizen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Idskenhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Idskenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Idskenhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Idskenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Idskenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Follega, Boornzwaag en Legemeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Idskenhuizen

Zoek je een professionele en goede advocaat in Idskenhuizen? Het vinden van de allerbeste advocaat in Idskenhuizen is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Idskenhuizen te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Idskenhuizen. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Idskenhuizen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Idskenhuizen
 • Ontslag aanvechten in Idskenhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Idskenhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Idskenhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Idskenhuizen
 • Strafrecht advocaat Idskenhuizen
 • Letselschade advocaat Idskenhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Idskenhuizen
 • Civielrecht advocaat Idskenhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Idskenhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Idskenhuizen

Een advocatenkantoor in Idskenhuizen heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Idskenhuizen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen verlangd, maar voornamelijk wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Idskenhuizen is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Idskenhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Idskenhuizen

Om de goede personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Idskenhuizen. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Idskenhuizen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Idskenhuizen. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Idskenhuizen overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Idskenhuizen

Een jurist in Idskenhuizen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Idskenhuizen verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Het is mogelijk van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Idskenhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Idskenhuizen.

Letselschade advocaat Idskenhuizen

Een letselschade advocaat in Idskenhuizen kan je begeleiden om een passende schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Idskenhuizen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Idskenhuizen is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Idskenhuizen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Idskenhuizen.

Letselschade advocaat Idskenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Idskenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Idskenhuizen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een fatsoenlijk plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Idskenhuizen krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is namelijk wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Hierna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Idskenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Idskenhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Idskenhuizen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Idskenhuizen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Idskenhuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Idskenhuizen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Idskenhuizen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Idskenhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Idskenhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Idskenhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Idskenhuizen

Echt een deskundige

30 augustus 2022

Dankzij mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Maurice Verbeek

Vertrouwelijke advocaat getroffen

24 augustus 2022

Zeer deugdelijk en gepast advies gekregen door de advocaat.

- Susanne Meijer

Echt een kenner

20 augustus 2022

Door mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Brenda van de Veen

Eind goed, al goed

11 augustus 2022

Na lang afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Angelique Evers

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

1 augustus 2022

Een echte specialist gevonden. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Linda Hermans

Top begeleid van begin tot beëindiging traject

28 juli 2022

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Jolanda Schouten

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

23 juli 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Petronella de Wit

Juridisch gewoon goed

17 juli 2022

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed juridisch advies gekregen.

- Marjolein Dekker

Heb door mijn advocaat een buitengewoon passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

9 juli 2022

- Cornelia van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Idskenhuizen

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/