Advocaat IJhorst

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit IJhorst die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat IJhorst verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit IJhorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat IJhorst gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat IJhorst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJhorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Staphorst, Vinkenbuurt en Punthorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat IJhorst

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in IJhorst zoekt, je over het algemeen niet in een beste bui bent. Veelal gaan advocaten samen met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in IJhorst als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in IJhorst een klus die belangrijk is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in IJhorst is immers de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het zoeken van de beste advocaat in IJhorst een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je speurtocht naar een verstandige advocaat in IJhorst. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden IJhorst
 • Ontslag aanvechten in IJhorst
 • Personen- en Familierecht advocaat IJhorst
 • Arbeidsrecht advocaat IJhorst
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat IJhorst
 • Strafrecht advocaat IJhorst
 • Letselschade advocaat IJhorst
 • Ondernemingsrecht advocaat IJhorst
 • Civielrecht advocaat IJhorst
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat IJhorst

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor IJhorst

Een regionaal advocatenkantoor in IJhorst kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in IJhorst inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in IJhorst heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit IJhorst

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio IJhorst

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in IJhorst die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je probleemgeval. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in IJhorst staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het goed om allerlei advocaten in IJhorst te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in IJhorst je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk van belang, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in IJhorst, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist IJhorst

Een jurist in IJhorst mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in IJhorst niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in IJhorst uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is daarom van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in IJhorst?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in IJhorst.

Letselschade advocaat IJhorst

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in IJhorst wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in IJhorst te traceren. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in IJhorst die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio IJhorst.

Letselschade advocaat IJhorst zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat IJhorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit IJhorst

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in IJhorst. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je altijd verzekerd van capabel advies op maat.

Vervolgens hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit IJhorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit IJhorst en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat IJhorst

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in IJhorst zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in IJhorst te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in IJhorst is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in IJhorst veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit IJhorst in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit IJhorst in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

IJhorst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in IJhorst

Heb door mijn jurist een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

26 augustus 2022

- Annemieke de Koning

Goedkoop is duurkoop

16 augustus 2022

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Diana Jansen

Gepaste juridische ondersteuning

13 augustus 2022

Geholpen door een persoon die enorm met me meeleeft, zeer welkom.

- Dave Mol

Echt een deskundige

6 augustus 2022

Een lastige periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was enorm, door mijn advocaat!

- Bas de Ruiter

Proces keurig begeleid

25 juli 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Thijs van der Meer

Convenant overeengekomen

23 juli 2022

In minder dan een paar ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Astrid Dekker

Gerechtigheid!

13 juli 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Linda Hofman

Geweldenaar in zijn vakgebied

10 juli 2022

Dankzij mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen letselschade.

- Mark Gerritsen

Proces tot een prima einde

3 juli 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Danny Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit IJhorst

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Van den Bosch Mediation

Timmermeesterslaan 71
8014 EK Zwolle
Nederland

038 460 7067
http://www.vandenboschmediation.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/