Advocaat Punthorst

Behoefte aan een top advocaat in Punthorst die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Punthorst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Punthorst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Punthorst gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Punthorst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Punthorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Onna, Kallenkote en Zuidveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Punthorst

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Punthorst? Het vinden van de perfecte advocaat in Punthorst is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Punthorst. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Punthorst die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Punthorst
 • Ontslag aanvechten in Punthorst
 • Personen- en Familierecht advocaat Punthorst
 • Arbeidsrecht advocaat Punthorst
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Punthorst
 • Strafrecht advocaat Punthorst
 • Letselschade advocaat Punthorst
 • Ondernemingsrecht advocaat Punthorst
 • Civielrecht advocaat Punthorst
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Punthorst

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Punthorst

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Punthorst inschakelen een verstandige optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Punthorst kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Punthorst. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Punthorst is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Punthorst

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Punthorst

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Punthorst, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Punthorst zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Punthorst. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Punthorst overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Punthorst

Een jurist in Punthorst is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Punthorst, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet doen. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Punthorst?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Punthorst.

Letselschade advocaat Punthorst

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Punthorst wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Punthorst te traceren. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Punthorst om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Punthorst.

Letselschade advocaat Punthorst zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Punthorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Punthorst

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een verstandig plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene bedrijven in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Punthorst. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je ook verzekerd van deskundig advies op maat.

Hierna is een adviesgesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Punthorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Punthorst en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Punthorst

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Punthorst. Scheiden is vanzelfsprekend altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Punthorst wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Punthorst? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Punthorst echt erg eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Punthorst in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Punthorst in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Punthorst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Punthorst

Scheiding ging vertrouwd

11 juli 2022

Volledig ontzorgd door mijn jurist tijdens scheiding.

- Edwin Peters

Top advocaat gevonden

10 juli 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Peter Jonker

Geding tot een prima einde

28 juni 2022

Vakkundige hulp gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Bram van de Pol

Rechtelijk gewoon goed

20 juni 2022

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Annemarie Kramer

Gerechtigheid!

19 juni 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Petrus Bakker

Betrouwbare advocaat gevonden

12 juni 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Willem van de Ven

Professionele en bedreven

4 juni 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Ivo van der Laan

De advocaat was erg bereikbaar

26 mei 2022

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Jacob de Boer

Vlot en juiste advocaat gevonden

16 mei 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Jan Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Punthorst

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/

Van den Bosch Mediation

Timmermeesterslaan 71
8014 EK Zwolle
Nederland

038 460 7067
http://www.vandenboschmediation.nl/