Advocaat Jisp

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Jisp die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Jisp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Jisp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Jisp gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Jisp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jisp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Koog aan de Zaan, Zaandijk en Wormer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jisp

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Jisp zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste gemoedstoestand bent. Dikwijls gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Jisp als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Jisp vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Jisp en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Jisp een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Jisp je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jisp
 • Ontslag aanvechten in Jisp
 • Personen- en Familierecht advocaat Jisp
 • Arbeidsrecht advocaat Jisp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jisp
 • Strafrecht advocaat Jisp
 • Letselschade advocaat Jisp
 • Ondernemingsrecht advocaat Jisp
 • Civielrecht advocaat Jisp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jisp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jisp

Een plaatselijk advocatenkantoor in Jisp kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Jisp helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Jisp heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Jisp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Jisp

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Jisp, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Jisp. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Jisp. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Jisp overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jisp

Een jurist in Jisp is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Jisp uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is mogelijk van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jisp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jisp.

Letselschade advocaat Jisp

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Jisp je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Jisp helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Jisp is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Jisp vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jisp.

Letselschade advocaat Jisp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jisp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Jisp

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een verstandig idee om offertes aan te vragen bij de diverse bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Jisp krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van vakkundig advies op maat.

Aansluitend is een consultgesprek over het algemeen de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jisp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jisp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jisp

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jisp. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Jisp hebben gedurende dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jisp? Een geschikte kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Jisp echt erg gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jisp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jisp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jisp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jisp

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

27 februari 2024

Zeer degelijk en passend advies ontvangen via de raadsman.

- Simone Jacobs

Ontslag op staande voet voorkomen

22 februari 2024

Door mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Diana Kok

Kennis van de wet

15 februari 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Danny van Leeuwen

Echtscheiding goed geregeld

10 februari 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Natascha Timmermans

Proces netjes begeleid

23 januari 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Brenda Kuijpers

Echt een autoriteit

16 januari 2024

Door mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Diana Jonker

Geweldenaar in zijn specialisme

13 januari 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de vergoeding was royaal, dankzij mijn jurist!

- Petrus Hoekstra

Gauw een kundige prof

6 januari 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Sandra van de Velden

Gauw de juiste professional getroffen

30 december 2023

Na de offertes gauw de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Bart Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jisp

Esen Advocatuur

Peperstraat 147-1
1502 AE Zaandam
Nederland

075 615 0384
http://www.esenadvocatuur.nl/

H&W Advocaten

Westzijde 20
1506 EE Zaandam
Nederland

075 202 0225
http://www.hwadvocaten.nl/

Tijbout Letselschadespecialisten

Westzijde 326
1506 GK Zaandam
Nederland

075 640 1040
http://www.tijbout-letselschade.nl/