Advocaat Wormer

Wil jij een ijzersterke advocaat in Wormer die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wormer verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wormer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wormer gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Wormer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wormer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jisp, Westzaan en Oostknollendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wormer

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Wormer zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Wormer een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Wormer zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Wormer is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het kiezen van een juiste advocaat in Wormer een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Wormer je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wormer
 • Ontslag aanvechten in Wormer
 • Personen- en Familierecht advocaat Wormer
 • Arbeidsrecht advocaat Wormer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wormer
 • Strafrecht advocaat Wormer
 • Letselschade advocaat Wormer
 • Ondernemingsrecht advocaat Wormer
 • Civielrecht advocaat Wormer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wormer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wormer

Een advocatenkantoor in Wormer heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wormer helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar zeker als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wormer heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Wormer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wormer

Om de passende persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wormer. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Wormer. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Wormer. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Wormer voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wormer

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Wormer. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Wormer. Er zijn immers flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Wormer een optie.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wormer verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wormer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wormer.

Letselschade advocaat Wormer

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wormer je bijstaan. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Wormer assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Wormer is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Wormer vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wormer.

Letselschade advocaat Wormer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wormer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wormer

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wormer in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wormer terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wormer.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wormer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wormer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wormer

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wormer zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wormer te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wormer is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wormer veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wormer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wormer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wormer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wormer

Procedure gewonnen!

30 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Margaretha de Bruijn

Direct de passende professional getroffen

24 mei 2024

Na de offertes snel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Michiel Kok

Proces tot een prima einde

16 mei 2024

Vakkundige support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Roel van Dongen

Prima begeleid van begin tot einde traject

9 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Dennis Hendriks

Deskundige jurist

28 april 2024

Binnen no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Ivo de Leeuw

Fijne juridische ondersteuning

24 april 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Natascha Kuijpers

Direct de geschikte prof getroffen

14 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Michael Evers

Eindelijk

8 april 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Elizabeth de Graaf

Echte autoriteit in rechtsgebied

31 maart 2024

Een werkelijke professional getroffen. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Nathalie Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wormer

Tijbout Letselschadespecialisten

Westzijde 326
1506 GK Zaandam
Nederland

075 640 1040
http://www.tijbout-letselschade.nl/

Advocatenkantoor Visser

Zaanweg 48
1521 DL Wormerveer
Nederland

075 621 4560
http://www.visseradv.nl/

Scholtens en Hooijschuur advocaten

Zaanweg 67E
1521 DM Wormerveer
Nederland

075 622 7602
http://www.scholtenshooijschuur.nl/