Advocaat Jonkerslan

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Jonkerslan?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Jonkerslan verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Jonkerslan – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Jonkerslan gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Jonkerslan
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jonkerslan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Katlijk, Mildam en Nieuwehorne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jonkerslan

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Jonkerslan? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Jonkerslan te vinden voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Jonkerslan te zoeken in het forse aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Jonkerslan. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Jonkerslan die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jonkerslan
 • Ontslag aanvechten in Jonkerslan
 • Personen- en Familierecht advocaat Jonkerslan
 • Arbeidsrecht advocaat Jonkerslan
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jonkerslan
 • Strafrecht advocaat Jonkerslan
 • Letselschade advocaat Jonkerslan
 • Ondernemingsrecht advocaat Jonkerslan
 • Civielrecht advocaat Jonkerslan
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jonkerslan

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jonkerslan

Een regionaal advocatenkantoor in Jonkerslan kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Jonkerslan inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Jonkerslan is dat je altijd nog iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Jonkerslan

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Jonkerslan

Om de geschikte persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Jonkerslan. Advocaten in Jonkerslan zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om dingen die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Jonkerslan. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Jonkerslan jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jonkerslan

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Jonkerslan. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Jonkerslan. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Jonkerslan kan je hierbij helpen.

Controleer van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Jonkerslan verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jonkerslan?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jonkerslan.

Letselschade advocaat Jonkerslan

Een letselschade advocaat in Jonkerslan kan je bijstaan om een passende schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Jonkerslan je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Jonkerslan is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Jonkerslan vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jonkerslan.

Letselschade advocaat Jonkerslan zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jonkerslan zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Jonkerslan

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Jonkerslan in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Jonkerslan terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Jonkerslan te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jonkerslan.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jonkerslan en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jonkerslan

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Jonkerslan zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Jonkerslan te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Jonkerslan is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Jonkerslan veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jonkerslan in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jonkerslan in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jonkerslan

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jonkerslan

Hele zaak vakkundig begeleid

12 mei 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Robert de Lange

Juridisch gewoon top

3 mei 2022

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Femke Jacobs

Betrouwbare advocaat gevonden

1 mei 2022

Erg betrouwbaar en correct advies ontvangen van de raadsman.

- Karin Hofman

Beste jurist van Nederland

20 april 2022

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Daniëlle Bosman

Procedure gewonnen!

13 april 2022

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Simone Veenstra

Werkelijke specialist in rechtsgebied

4 april 2022

Een werkelijke professional ontdekt. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Elisabeth van Leeuwen

Uit elkaar gaan ging degelijk

1 april 2022

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Claudia Bakker

Scheiding super geregeld

23 maart 2022

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Joyce Wolters

Convenant overeengekomen

16 maart 2022

In minder dan enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Franciscus Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jonkerslan

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/