Advocaat Klundert

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Klundert?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Klundert verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Klundert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Klundert gezocht?

Een advocaat in Klundert vinden

Advocaat Klundert
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Klundert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Willemstad, Fijnaart en Moerdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Klundert

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Klundert? Het vinden van de allerbeste advocaat in Klundert is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Klundert. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Klundert die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Klundert
 • Ontslag aanvechten in Klundert
 • Personen- en Familierecht advocaat Klundert
 • Arbeidsrecht advocaat Klundert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Klundert
 • Strafrecht advocaat Klundert
 • Letselschade advocaat Klundert
 • Ondernemingsrecht advocaat Klundert
 • Civielrecht advocaat Klundert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Klundert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Klundert

Een advocatenkantoor in Klundert heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Klundert helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is altijd wenselijk, maar zeker als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Klundert heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Klundert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Klundert

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Klundert, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Klundert zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Klundert. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Klundert jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Klundert

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Klundert. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Klundert. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Klundert kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Klundert de procedure echt uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Klundert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Klundert.

Letselschade advocaat Klundert

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Klundert je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Klundert helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Klundert is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Klundert vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Klundert.

Letselschade advocaat Klundert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Klundert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Klundert

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Klundert in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Klundert heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Klundert.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Klundert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Klundert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Klundert

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Klundert zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Klundert te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Klundert is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Klundert behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Klundert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Klundert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Klundert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Klundert

Vakkundige jurist

28 juni 2024

Binnen no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Gerardus Mulder

Eind goed, al goed

16 juni 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Margaretha Post

Convenant geregeld

14 juni 2024

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Geweldig!

- Natasja Bos

Gepaste juridische bijstand

7 juni 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Leonie Kok

De advocaat was erg bereikbaar

26 mei 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Diana van Dongen

Verstand van wetgeving

19 mei 2024

Zoals gehoopt, enorm kundig.

- Petra van Wijk

Eind goed, al goed

14 mei 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Jeffrey van de Brink

Eenvoudig prima

7 mei 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Simone Meijer

Deskundig en vakkundig.

2 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Ronald van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Klundert

Arcus Letselschade

Hoge Mosten 50-64
4822 NH Breda
Nederland

076 700 2775
http://www.arcusletselschade.nl/

Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Nederland

076 502 2080
http://www.ak-advocaten.eu/

Hörchner Advocaten

Princenhagelaan 1
b3
4813 DA Breda

076 531 4141
http://www.horchneradvocaten.nl/