Advocaat Willemstad

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Willemstad?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Willemstad verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Willemstad – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Willemstad gezocht?

Een advocaat in Willemstad vinden

Advocaat Willemstad
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Willemstad, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heijningen, Klundert en Fijnaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Willemstad

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Willemstad zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Willemstad een nare. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Willemstad een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Willemstad en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Willemstad een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je onwijs in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Willemstad. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Willemstad
 • Ontslag aanvechten in Willemstad
 • Personen- en Familierecht advocaat Willemstad
 • Arbeidsrecht advocaat Willemstad
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Willemstad
 • Strafrecht advocaat Willemstad
 • Letselschade advocaat Willemstad
 • Ondernemingsrecht advocaat Willemstad
 • Civielrecht advocaat Willemstad
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Willemstad

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Willemstad

Een advocatenkantoor in Willemstad heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Willemstad helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Willemstad is dat je doorgaans iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Willemstad

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Willemstad

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Willemstad, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Willemstad zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Wanneer je een onenigheid eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Willemstad. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Willemstad jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Willemstad

Een jurist in Willemstad is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Willemstad, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Het is mogelijk van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Willemstad?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Willemstad.

Letselschade advocaat Willemstad

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Willemstad wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Willemstad te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Willemstad om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Willemstad.

Letselschade advocaat Willemstad zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Willemstad zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Willemstad

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een verstandig plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Willemstad krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische zaken.

Dan hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Willemstad.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Willemstad en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Willemstad

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Willemstad zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Willemstad te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Willemstad is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Willemstad flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Willemstad in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Willemstad in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Willemstad

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Willemstad

Scheiding tot goed einde gebracht

25 april 2024

Echt ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Eveline Smits

Netjes georganiseerd

20 april 2024

Vlot de juiste persoon getroffen, aangenaam!

- Ronald Bos

Oprecht een autoriteit

8 april 2024

Via mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Karin Timmermans

We zijn persoonlijk begeleid

5 april 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg content met het proces.

- Pascal van de Velde

Geen nummer, menselijke afhandeling

29 maart 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Jacqueline van den Heuvel

Competent en vakkundig.

22 maart 2024

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Jolanda Smit

Prima advies gekregen!

12 maart 2024

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Daniël van Dijk

Heb door mijn raadsman een uiterst fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

5 maart 2024

- Kevin van de Velden

Simpelweg perfect

27 februari 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had vermoed.

- Susanne de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Willemstad

Advocatenkantoor mevr. mr. J.A. Scanlan

Willem Elsschotlaan 94
4707 GC Roosendaal
Nederland

0165 521 330
http://www.scanlan-advocatenkantoor.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Vughtstraat 7
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Koen

Boulevard 142
4701 EZ Roosendaal
Nederland

0165 599 591
http://www.advocatenkantoorkoen.nl/