Advocaat Kollum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Kollum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Kollum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kollum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Kollum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Kollum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oudwoude, Veenklooster en Augsbuurt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kollum

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Kollum? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Kollum te zoeken voor juridische dingen. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Kollum die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kollum
 • Ontslag aanvechten in Kollum
 • Personen- en Familierecht advocaat Kollum
 • Arbeidsrecht advocaat Kollum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kollum
 • Strafrecht advocaat Kollum
 • Letselschade advocaat Kollum
 • Ondernemingsrecht advocaat Kollum
 • Civielrecht advocaat Kollum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kollum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kollum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Kollum kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Kollum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Kollum is dat je doorgaans een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Kollum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Kollum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Kollum die je verder kunnen begeleiden, los van je vraagstuk. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Kollum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Kollum te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Kollum je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Kollum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kollum

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Kollum. Je kunt een jurist in Kollum namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Kollum niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Kollum een optie.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Kollum de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kollum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kollum.

Letselschade advocaat Kollum

Een letselschade advocaat in Kollum kan je bijstaan om een treffende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Kollum je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een veel breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Kollum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Kollum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kollum.

Letselschade advocaat Kollum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kollum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Kollum

Indien je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Kollum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Kollum heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daarom is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Kollum.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kollum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kollum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kollum

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kollum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Kollum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kollum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Kollum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kollum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kollum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kollum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kollum

Gewoon goed

17 mei 2023

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Thijs Gerritsen

Juridische advies

13 mei 2023

Duidelijk kundige raadsman gevonden. Het hielp heel erg.

- Irene van de Wal

Kennis van wetgeving

4 mei 2023

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Eva de Vos

Verstand van de wet

24 april 2023

Zoals vermoed, heel erg vakkundig.

- Jacqueline Vermeulen

Meest deskundige jurist van Nederland

22 april 2023

Ervaarde een goede klik met mijn raadsman en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Nienke de Jong

Goed afgehandeld.

14 april 2023

Rap en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Charlotte van den Bosch

Professionele en ervaren

3 april 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Johanna Postma

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

27 maart 2023

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Martinus Bos

Onverwacht een aanzienlijke vergoeding toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

26 maart 2023

- Roy Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kollum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/