Advocaat Buitenpost

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Buitenpost die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Buitenpost verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Buitenpost – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Buitenpost gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Buitenpost
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buitenpost, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oudwoude, Veenklooster en Augsbuurt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Buitenpost

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Buitenpost? Het zoeken van de perfecte advocaat in Buitenpost is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Buitenpost. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Buitenpost die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Buitenpost
 • Ontslag aanvechten in Buitenpost
 • Personen- en Familierecht advocaat Buitenpost
 • Arbeidsrecht advocaat Buitenpost
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Buitenpost
 • Strafrecht advocaat Buitenpost
 • Letselschade advocaat Buitenpost
 • Ondernemingsrecht advocaat Buitenpost
 • Civielrecht advocaat Buitenpost
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Buitenpost

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Buitenpost

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Buitenpost een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Buitenpost kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Buitenpost. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook natuurlijk een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Buitenpost is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Buitenpost

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Buitenpost

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Buitenpost te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Buitenpost.

Ook is het handig om diverse advocaten in Buitenpost te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Buitenpost je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Buitenpost, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Buitenpost

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Buitenpost. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Buitenpost. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Buitenpost mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Buitenpost de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Buitenpost?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Buitenpost.

Letselschade advocaat Buitenpost

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Buitenpost voor je te laten werken, maar dat kan wel eens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Buitenpost te vinden. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Buitenpost die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Buitenpost.

Letselschade advocaat Buitenpost zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Buitenpost zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Buitenpost

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Buitenpost in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Buitenpost heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daardoor is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Buitenpost.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Buitenpost.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Buitenpost en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Buitenpost

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Buitenpost zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Buitenpost te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Buitenpost is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Buitenpost allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Buitenpost in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Buitenpost in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Buitenpost

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Buitenpost

Top geregeld

11 november 2023

Gauw de geschikte persoon getroffen, aangenaam!

- Nancy de Boer

Forse schadevergoeding gekregen

1 november 2023

- Pascal Prins

Zijn prima bijgestaan in de procedure

25 oktober 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Jan de Bruijn

Allerbeste advocaat van het land

12 oktober 2023

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Brenda van de Wal

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

7 oktober 2023

Echtscheidingsconvenant was snel geregeld. Super!

- Astrid van de Ven

Inhoudelijk en professioneel.

25 september 2023

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Wilhelmus Kuiper

Begeleiding was persoonlijk

22 september 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het proces. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Stefan van der Laan

Uiteindelijk gerechtigheid

17 september 2023

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Angela Bos

Inhoudelijk en professioneel.

8 september 2023

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daardoor snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Eva van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Buitenpost

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/