Advocaat Kollumerzwaag

Behoefte aan een professionele advocaat uit Kollumerzwaag die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Kollumerzwaag verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kollumerzwaag – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Kollumerzwaag gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Kollumerzwaag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kollumerzwaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwagerbosch, Triemen en Veenklooster bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kollumerzwaag

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Kollumerzwaag? Het vinden van de allerbeste advocaat in Kollumerzwaag is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Kollumerzwaag te zoeken in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Kollumerzwaag die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kollumerzwaag
 • Ontslag aanvechten in Kollumerzwaag
 • Personen- en Familierecht advocaat Kollumerzwaag
 • Arbeidsrecht advocaat Kollumerzwaag
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kollumerzwaag
 • Strafrecht advocaat Kollumerzwaag
 • Letselschade advocaat Kollumerzwaag
 • Ondernemingsrecht advocaat Kollumerzwaag
 • Civielrecht advocaat Kollumerzwaag
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kollumerzwaag

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kollumerzwaag

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Kollumerzwaag een goed besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Kollumerzwaag kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Kollumerzwaag. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook doorgaans een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Kollumerzwaag werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Kollumerzwaag

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Kollumerzwaag

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Kollumerzwaag te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Kollumerzwaag.

Evengoed is het handig om allemaal advocaten in Kollumerzwaag te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Kollumerzwaag je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker indien de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Kollumerzwaag, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kollumerzwaag

Een jurist in Kollumerzwaag mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Kollumerzwaag niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Kollumerzwaag, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Het is dus van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kollumerzwaag?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kollumerzwaag.

Letselschade advocaat Kollumerzwaag

Een letselschade advocaat in Kollumerzwaag kan je helpen om een redelijke schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Kollumerzwaag assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Kollumerzwaag is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Kollumerzwaag vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kollumerzwaag.

Letselschade advocaat Kollumerzwaag zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kollumerzwaag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Kollumerzwaag

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een fatsoenlijk idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de buurt. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Kollumerzwaag. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel zeer aangenaam voor bij juridische affaires.

Naderhand is een adviesgesprek vaak de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kollumerzwaag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kollumerzwaag en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kollumerzwaag

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kollumerzwaag zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Kollumerzwaag te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kollumerzwaag is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Kollumerzwaag behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kollumerzwaag in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kollumerzwaag in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kollumerzwaag

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kollumerzwaag

Afhandeling was geweldig

21 mei 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Barbara Post

Rechtszaak tot een goed einde

10 mei 2023

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Karin van de Velden

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

7 mei 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Arjan de Graaf

Ontslag op staande voet voorkomen

24 april 2023

Dankzij mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johanna van den Bosch

Vertrouwelijke advocaat getroffen

17 april 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Martinus Molenaar

Daadwerkelijk een specialist

12 april 2023

Met mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letselschade.

- Vanessa Visser

Werkelijke vakkundige in rechtsgebied

7 april 2023

Een werkelijke prof ontdekt. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Remco Bosman

Deskundig en vakkundig.

1 april 2023

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Kirsten de Boer

Deskundige raadsman

22 maart 2023

Vlug de passende man gevonden. Geweldig!

- René Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kollumerzwaag

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/