Advocaat Triemen

Wil jij een professionele advocaat in Triemen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Triemen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Triemen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Triemen gezocht?

Een advocaat uit Triemen vinden

Advocaat Triemen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Triemen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kollumerzwaag, Zwagerbosch en Oudwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Triemen

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Triemen? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Triemen te vinden voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Triemen te zoeken in het flinke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Triemen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Triemen
 • Ontslag aanvechten in Triemen
 • Personen- en Familierecht advocaat Triemen
 • Arbeidsrecht advocaat Triemen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Triemen
 • Strafrecht advocaat Triemen
 • Letselschade advocaat Triemen
 • Ondernemingsrecht advocaat Triemen
 • Civielrecht advocaat Triemen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Triemen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Triemen

Een advocatenkantoor in Triemen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Triemen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Triemen is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Triemen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Triemen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Triemen die je verder kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Triemen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om verschillende advocaten in Triemen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Triemen je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Triemen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Triemen

Een jurist in Triemen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Triemen verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Triemen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Triemen.

Letselschade advocaat Triemen

Een letselschade advocaat in Triemen kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Triemen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Triemen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een snel herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Triemen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Triemen.

Letselschade advocaat Triemen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Triemen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Triemen

Als je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Triemen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Triemen heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Triemen te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Triemen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Triemen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Triemen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Triemen. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Triemen hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Triemen? Een goede gegadigde vinden is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Triemen echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Triemen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Triemen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Triemen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Triemen

Vakkundig en ervaren

8 november 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Danny Hermans

Moment voor actie

5 november 2023

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Offertes vlot binnen*
Snel de offertes gekregen en een passende advocaat gevonden.

- Rob Bosch

Advocaat met kennis

29 oktober 2023

Geweldig fijn juridisch raad op maat gehad. Dit scheelde enorm veel.

- Wouter Willems

Rechtszaak tot een prima einde

12 oktober 2023

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Marleen Meijer

Aanrader!

4 oktober 2023

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Daniël Bosch

Vertrouwde partner

27 september 2023

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Super!

- Pascal Bos

Rechtelijke raadgeving

24 september 2023

Onmiskenbaar vakkundige raadsman gevonden. Dat scheelde geweldig veel.

- Margaretha de Bruijn

Enorm professioneel

13 september 2023

Een werkelijke professional getroffen. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Patricia van den Bosch

Echtscheiding goed begeleid

10 september 2023

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Adriana van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Triemen

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/