Advocaat Lage Mierde

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Lage Mierde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lage Mierde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lage Mierde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lage Mierde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lage Mierde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lage Mierde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Netersel, Reusel en Casteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lage Mierde

Zoek je een professionele en passende advocaat in Lage Mierde? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Lage Mierde te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lage Mierde die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lage Mierde
 • Ontslag aanvechten in Lage Mierde
 • Personen- en Familierecht advocaat Lage Mierde
 • Arbeidsrecht advocaat Lage Mierde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lage Mierde
 • Strafrecht advocaat Lage Mierde
 • Letselschade advocaat Lage Mierde
 • Ondernemingsrecht advocaat Lage Mierde
 • Civielrecht advocaat Lage Mierde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lage Mierde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lage Mierde

Een advocatenkantoor in Lage Mierde heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lage Mierde helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewild, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Lage Mierde heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Lage Mierde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lage Mierde

Om de geschikte personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lage Mierde. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Lage Mierde. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Lage Mierde. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Lage Mierde jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lage Mierde

Een jurist in Lage Mierde is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lage Mierde uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lage Mierde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lage Mierde.

Letselschade advocaat Lage Mierde

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Lage Mierde je begeleiden. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Lage Mierde assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Lage Mierde is dat hij de hele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Lage Mierde vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lage Mierde.

Letselschade advocaat Lage Mierde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lage Mierde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lage Mierde

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Lage Mierde in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Lage Mierde terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lage Mierde te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lage Mierde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lage Mierde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lage Mierde

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lage Mierde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Lage Mierde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lage Mierde is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Lage Mierde veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lage Mierde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lage Mierde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lage Mierde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lage Mierde

Onverwacht een grote vergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is daarom een stuk lager.

24 maart 2024

- Yvonne Mol

Eersterangs advocaat gevonden

21 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Tessa Hofman

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor een stuk lager.

15 maart 2024

- Pieter van der Linden

Proces netjes begeleid

6 maart 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Hendrikus Hofman

Voelt goed

27 februari 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Top!

- Gerardus van de Pol

Correct geregeld

24 februari 2024

Vlug de geschikte persoon gevonden, fijn!

- Tessa van den Heuvel

Echtscheiding super geregeld

15 februari 2024

Ingewikkelde overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Laura Dijkstra

Advocaat met verstand

10 februari 2024

Ontzettend handig juridisch raadgeving op maat gehad. Dit hielp enorm.

- Daniëlle Vermeulen

Kritisch begeleid van start tot beëindiging proces

25 januari 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Daniël Mol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lage Mierde

Verbruggen / raf

Molsekiezel 13
3920 Lommel
België

+32 11 51 51 98
https://rafverbruggen.be/

Wieërs-Poets

Kanunnik J. Huybrechtsstraat 13
3920 Lommel
België

+32 11 55 99 40
http://www.wieers-poets.be/

Legiteam Advocaten

Lepelstraat 125
3920 Lommel
België

+32 11 54 08 08
http://www.legi-team.be/