Advocaat Lambertschaag

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Lambertschaag?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lambertschaag verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lambertschaag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lambertschaag gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Lambertschaag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lambertschaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit De Weere, Twisk en Benningbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lambertschaag

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Lambertschaag zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste bui bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Lambertschaag een nare. Toch wil je een geschikte advocaat in Lambertschaag vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Lambertschaag is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Tevens is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het uitzoeken van een handige advocaat in Lambertschaag een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Lambertschaag je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lambertschaag
 • Ontslag aanvechten in Lambertschaag
 • Personen- en Familierecht advocaat Lambertschaag
 • Arbeidsrecht advocaat Lambertschaag
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lambertschaag
 • Strafrecht advocaat Lambertschaag
 • Letselschade advocaat Lambertschaag
 • Ondernemingsrecht advocaat Lambertschaag
 • Civielrecht advocaat Lambertschaag
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lambertschaag

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lambertschaag

Een advocatenkantoor in Lambertschaag heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lambertschaag helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar voornamelijk wanneer het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Lambertschaag heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Lambertschaag

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lambertschaag

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Lambertschaag die je verder kunnen helpen, los van je probleemgeval. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Lambertschaag staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Lambertschaag te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Lambertschaag je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Lambertschaag, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lambertschaag

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Lambertschaag. Je kunt een jurist in Lambertschaag immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Lambertschaag kan je daarbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lambertschaag de procedure echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lambertschaag?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lambertschaag.

Letselschade advocaat Lambertschaag

Een letselschade advocaat in Lambertschaag kan je helpen om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Lambertschaag assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Lambertschaag is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Lambertschaag vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lambertschaag.

Letselschade advocaat Lambertschaag zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lambertschaag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lambertschaag

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Lambertschaag in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Lambertschaag heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Lambertschaag.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lambertschaag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lambertschaag en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lambertschaag

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lambertschaag. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Lambertschaag wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lambertschaag? Een geschikte gegadigde vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Lambertschaag echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lambertschaag in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lambertschaag in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lambertschaag

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lambertschaag

Juridische steun was fijn

26 mei 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Frank Kuipers

Juridisch gewoon goed

21 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Peter van de Velden

Professionele en ervaren

14 mei 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Melanie de Bruijn

Top begeleid van start tot beëindiging proces

8 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Manon de Graaf

Vlug een vakkundige prof

4 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak nodig had.

- Jacobus de Wit

Gewoon goed

21 april 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had gewenst.

- Cornelis Mulder

Uiteindelijk gerechtigheid

17 april 2024

Na weken wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Patrick Kok

Snel de passende prof ontdekt

13 april 2024

Na de offertes razendsnel de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Margaretha van Leeuwen

Geding keurig begeleid

1 april 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Catharina van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lambertschaag

Advocatenkantoor Brugman

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum
Nederland

0229 507 903
http://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/

Hoorenman Advocatenkantoor

Unjerpad 7
1689 GK Zwaag
Nederland

0229 263 129
http://www.advocatenkantoorhoorenman.nl/

Mooijman & Mes Advocaten

Nieuwe Steen 46
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 210 018
http://www.mooijmanenmes.nl/