Advocaat Landhorst

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Landhorst?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Landhorst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Landhorst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Landhorst gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Landhorst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landhorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ledeacker, Oploo en Westerbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Landhorst

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Landhorst? Het vinden van de perfecte advocaat in Landhorst is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Landhorst die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Landhorst
 • Ontslag aanvechten in Landhorst
 • Personen- en Familierecht advocaat Landhorst
 • Arbeidsrecht advocaat Landhorst
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Landhorst
 • Strafrecht advocaat Landhorst
 • Letselschade advocaat Landhorst
 • Ondernemingsrecht advocaat Landhorst
 • Civielrecht advocaat Landhorst
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Landhorst

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Landhorst

Een regionaal advocatenkantoor in Landhorst kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Landhorst inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Landhorst is dat je altijd nog een individu in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Landhorst

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Landhorst

Om de juiste personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Landhorst. Advocaten in Landhorst zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Landhorst. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Landhorst hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Landhorst

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Landhorst. Je kunt een jurist in Landhorst wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Landhorst niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Landhorst mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Landhorst de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Landhorst?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Landhorst.

Letselschade advocaat Landhorst

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Landhorst wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Landhorst te treffen. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Landhorst die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Landhorst.

Letselschade advocaat Landhorst zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Landhorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Landhorst

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Landhorst. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Landhorst die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel buitengewoon fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna is een consultgesprek meestal de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Landhorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Landhorst en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Landhorst

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Landhorst zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Landhorst te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Landhorst is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Landhorst flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Landhorst in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Landhorst in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Landhorst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Landhorst

Super gegaan

25 februari 2024

Snel de passende persoon getroffen, fijn!

- Stefan Timmermans

Allerbeste jurist van het land

21 februari 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Stefan van Dam

Onvoorzien een forse schadeloosstelling toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

12 februari 2024

- Ingrid Kuiper

Domweg vertrouwd

4 februari 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Barbara van der Heijden

Een professional die weet waar die het over heeft

24 januari 2024

In minder dan no-time een deskundige jurist. Bedankt!

- Paul Scholten

Top advocaat gevonden

16 januari 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Tamara van den Broek

Allerbeste raadsman van Holland

10 januari 2024

Klikte meteen goed en heb samen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Ilse Schipper

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

4 januari 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd de convenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Gerardus Gerritsen

Hoge schadevergoeding bij letsel

29 december 2023

- Bas Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Landhorst

Belastingadviseur Nijmegen | KLX Fiscaal

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

024 820 0958
http://www.klxfiscaal.nl/

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/